NINA RAJAK – NOVA READY TO WEAR KOLEKCIJA SNIMLJENA NA ULICAMA PARIZA

Modna dizajnerka, Nina Rajak, uspešnu godinu zaokružuje kolekcijama ready to wear i bridal, koje je snimala u Parizu i u Turskoj.

Nova ready to wear kolekcija​ Nine Rajak snimljena je na ulicama Pariza. ​Ima Ninin prepoznatljiv potpis – u formi, oversajz odevnim predmetima, ali i oversajz detaljima, PVC komadima…
Jedan od favortia ove kolkecije je kaput, izuzetno zanimljive, predimenzionirane forme, koji dolazi u nekoliko boja, urađen u kombinaciji vune i kašmira.
Posebnu liniju kolekcije čini Denim – koji sadrži jakne, mantile i suknje​.

U ovoj vrlo raznolikoj kolekciji našle su se i oversajz košulje sa naglašenim kragnama i manžetnama, neizbežne PVC suknje, haljine i topovi, koji dolaze u crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji i linija haljina, kratkih i dugačkih urađenih od najfinijih providnih materijala.

Boje kolekcije su: crna, bela, bež, ljubičasta, crvena, srebnra i zlatna.

Nina je odabrala ulice Pariza kao idealnu scenografiju za editorijal za ovu kolekciju, koju je fotografisao Miomir Milić. Model je Madyson Mannequin.

Da je ova godina bila izuzetno važna i uspešna za Ninu Rajak i da je njen rad i te kako primećen, govori i ELLE Style Award, nagrada za dizajnerku godine, koju je nedavno osvojila.

“Posle izuzetne saradnje sa svetski poznatim brendom, Off-White, krajem prošle godine, ova godina je zaista za mene bila jako posebna. Radila sam cele godine punom parom i nastavila da istražujem na polju modnog dizajna i, čini mi se, da sam ovom kolkecijom uspela da izvedem neke kreacije drugačije i zanimljivije. Kolekcija sadrži veliki broj različitih modela, a ono što je meni lično bilo najzanimljivije i najinspirativnije je što sam imala veliki izbor matarijala. Posebno iskustvo je bilo raditi sa denimom, koji je u mom radu novitet” – izjavila je Nina Rajak i dodala:

“Odlučila sam da izbacim dve kolekcije u isto vreme za koje sam brižljivo birala lokacije. Ovu, Ready to Wear kolekciju sam zamilslila na ulicama Pariza i to sam uspela zajedno sa Miomirom Milićem, a osim toga to je bila prilika da dogovorim saradnju sa radnjom Flying Solo.
Ova godina mi je donela i važno priznanje, a to je ELLE Style Award i to je definitivo motiv više da ne odustajem od svojih ideja i nastavim da radim ovo što radim”

Osim što je ova kolekcija Nine Rajak dostupna u Designer’s Districtu u Beogradu, odnedavno u Nininim kreacijama mogu da uživaju i Parižanke, jer su njeni modeli dostupni i u radnji Flying solo u Parizu.

Credits Paris:
Model: Madyson Mannequin
Fotograf: Miomir Milić
Stilista: Nina Rajak

Credits studio:
Model: Anja Slivić
Šminka: Nadica Lekić
Frizura: Vasilisa Maljm
Fotograf: Miomir Milić
Stilista: Petra Leskovac Vučković

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts