Search
Close this search box.

“Next Generation” agencija, veliki snovi za male manekene


Next Generation Agency je profesionalna agencija za decu modele svih uzrasta – od beba do tinejdžera. U okviru rada Agencije organizuje se priprema modela za javni nastup, koja obuhvata rad na pravilnom hodu i držanju tela, kao i izgradnju ličnog stila i samopouzdanja.

Agenciju vodi Maja Jovanović, začetnik organizovanja modnih dešavanja za najmlađe, sa kojima je rad počela još pre 28 godina. Idejni je tvorac i organizator velikog broja prestižnih dečijih modnih manifestacija, koje su tokom protekle dve decenije postale tradicionalne i postavile standarde dečijeg modelinga.
Zahvaljujući njenom radu, dečije manekenstvo po prvi put je stavljeno rame uz rame sa modnim dešavanjima za odrasle.
Više hiljada dece iz cele zemlje je prošlo Majinu obuku za manekene i fotomodele. Zahvaljujući profesionalnom radu, idejama i organizaciji, mali manekeni su dobili priliku da učestvuju na modnim revijama renomiranih dečijih brendova.
Mnoge danas poznate ličnosti su još kao deca kroz školu Maje Jovanović stekle svoja prva saznanja o sceni i scenskom nastupu.
Rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva u svetu dečije mode je organizovanje prve i jedine profesionalne dečije modne manifestacije „Kids fashion weekend”, koja se od 2003. godine tradicionalno održava u našoj zemlji , a od 2011.godine i u Crnoj Gori.
Pridruživanje profesionalnoj agenciji za dečji modeling “Next Generation” je odlična
prilika da se uključite u industriju manekenstva. Agencija prima nove članove svakog radnog dana tokom cele godine. Za prijavu je neophodno popuniti formular koji se nalazi na sajtu: nextgenerationagency.org
ili putem linka iz opisa Instagram profila.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts