Search
Close this search box.

Nesvakidašnja serija „LJUBAV I PREVOD“ od 14. februara na TLC-u

U potpuno novoj seriji o muško-ženskim odnosima pod nazivom „LJUBAV I PREVOD“ (Love & translation), trojica američkih neženja putuju u raj gde će im se pridružiti dvanaest žena iz devet različitih zemalja, a kojima je zajedničko to što ne govore engleski. Ova serija istražuje kako se samci u potrazi za ljubavlju okupljaju u pokušaju da pronađu ljubav svog života. Otežavajuća okolnost je što zaista ne govore istim jezikom, a ne mogu da računaju na pomoć prevodilaca. Serija koja slavi ljubav na program TLC kanala stiže 14. februara u 20 sati.

Fokusirajući se na međusobno upoznavanje učesnika, serija „Ljubav i prevod“ će pokazati sirove, istinske trenutke u jedinstvenom okruženju za ljubavne sastanke.

Female test their translation devices on patio

„Kao lideri u proizvodnji serija o ljubavi i vezama, želeli smo da izađemo iz kalupa naše svakodnevice i eksperimentišemo u novom tipu okruženja”, rekao je Hauard Li, predsednik Discovery Networks & TLC. „„Ljubav i prevod“ doneće vatromet emocija koje naša publika voli kada zaiskre varnice u nekonvencionalnim vezama.”

Uz izazove koji uključuju korišćenje pet čula, kao što su neprekidno gledanje u oči i testovi privlačnosti feromona, kao i grupne sastanke koji podižu adrenalin, ovi samci će pokušati da uče jedni o drugima bez poznavanja jezika. Ako neko od učesnika ne oseti iskru ljubavi ni sa kim, mogu da spakuju kofere i traže ljubav na nekoj drugoj adresi. Serija „Ljubav i prevod“ ima za cilj da otkrije šta je potrebno za uspostavljanje ljubavne veze kada je jezik potpuno nepoznat.

Fotografije: Warner Bros Discovery

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts