Search
Close this search box.

Nauka u službi lepote: Upoznajte novi moćni duo za negu kože lica i područja oko očiju

Nauka u službi lepote:

Upoznajte novi moćni duo za negu kože lica i područja oko očiju

Oči su ogledalo duše a svaka dama zna da je nežna koža oko očiju najtanja i najosetljivija, pa je baš ova zona prva koja pokazuje znake starenja. Kada je koža oko očiju oštećena, bilo zbog dehidracije, UV ili drugih štetnih uticaja, ona gubi čvrstoću i elastičnost, a kao posledice nastaju bore oko očiju. Najnoviji proizvod u širokoj paleti Avon Anew linije, Renewal Power krema za područje oko očiju, ciljano obnavlja tu nežnu kožu kroz intezivnu negu, vraćajući joj sjaj i gipkost!

Anew Renewal Power krema, zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji difuzne svetlosti, trenutno osvežava čitavo područje oko očiju. Odmah po nanošenju, koža je intezivno hidrirana i jača, a fine linije i bore vidno znatno umanjene. Takođe, ona ublažava natečenost oko očiju te je pogled svežiji i odmorniji.

Kao i kod drugih Anew proizvoda za negu, Protinol™, je glavni sastojak Renewal Power kreme za predeo oko očiju. Primarna funkcija ovog sastojka je podsticanje proizvodnje dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Pored kolagena tipa I, za kožu je važan i kolagen tipa III, najzastupljeniji u bebinoj koži. Već od detinjstva, balans kolagena prirodno opada, a Protinol™, kao jedinstvena kombinacija aminokiselina pomaže u održavanju savršene ravnoteže. Protinol pomaže u jačanju i hidrataciji kože, vraćajući je u njene najsjajnije dane. Vest kojoj će se sve dame obradovati je da su prvi rezultati vidljivi već nakon sedam dana.

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju brine o ovom osetljivom delu lica a savršeno se uklapa sa Anew Renewal Power serumom za negu čitavog lica. Ovaj savršeni duo za oči i lice pruža efekat izuzetno glatke, punije i čvršće kože, vraćajući sat unazad i osmeh na lice! Od trenutka kada je predstavljen na tržištu, Anew Power serum je do sada prodat u neverovatnih milion primeraka!

Kompanija Avon brine o lepoti već 136 godina. Za to vreme, uz pomoć najsavremenije nauke, uspela je da kreira čak 1000 patenata u kozmetičkoj industriji, među kojima se posebno ističe Protinol™! Njegova inovativna formula promenila je pravila igre u rutini nege žena širom sveta, a dostupan je isključivo u Avon ponudi kao deo Anew kolekcije.

Nova Anew Renewal Power krema za područje oko očiju dostupna je u Avon brošuri od 1.maja po ceni od 990 RSD, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

O Avon kompaniji

U Avon kompaniji verujemo da je bolji svet za žene – bolji svet za sve! Mi smo brend za negu lepote koji veruje u moć žene, inspirišući njihovo samopouzdanje i pružajući mogućnost da ostvare svoj potencijal.
Milioni nezavisnih Avon Dama širom sveta distribuira kultne Avon brendove preko svojih društvenih mreža/kanala a svakom kupovinom Avon proizvoda podržava se žensko preduzetništvo. Avon se zalaže za rodnu ravnopravnost, osluškuje potrebe žena, glasno govori o problemima i podstiče pozitivne promene. Preko Avona i Avon fondacije donirano je preko 1,1 milijarde dolara, sa fokusom na borbu protiv nasilja nad ženama i raka dojke. Avon je i deo Natura &Co grupe.
*Saznajte više na www.avonworldwide.com.

VERUJ U SVOJU MOĆ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts