Nakon senzacionalnog koncerta, “Tropico bend” i u UŠĆE Shopping Centru

ODBROJAVANJE SE NASTAVLJA

Nakon senzacionalnog koncerta, “Tropico bend” i u UŠĆE Shopping Centru

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta, članovi “Tropico benda” rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede besplatan nastup za pamćenje u UŠĆE Shopping Centru u sredu 27. aprila od 18 časova.

Momci iz “Tropico benda” sa nestrpljenjem su isčekivali svoj veliki koncert pred beogradskom publikom i zajedno sa svojim kolegama odbrojavali dane do događaja koji je obeležio njihovu dosadašnju karijeru. Nakon zapaženog uspeha, nastavili su da odbrojavaju, ali ovoga puta do reprize koncerta za pamćenje koju će svim fanovima prirediti u Ušće Shopping Centru. Svi koji su želeli, a iz nekog razloga nisu uspeli da odu na koncert, sada imaju priliku da čuju hitove ove poznate grupe, koja će nastupiti u čast proslave 7. rođendana UŠĆE Shopping Centra. tropiko4

Tokom rođendanskog meseca UŠĆE Shopping Centra koji traje sve do 30. aprila, posetioce očekuju brojna iznenađenja, dosta dobre zabave, kao i čak 777 vrednih nagrada. Ove godine, sedmoro najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje platne kartice UniCredit Banke sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće kartice u vrednosti od 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon kartice u iznosu od 2.000 dinara. Sa jednom ili dve kupovine u UŠĆE Shopping Centru, tokom rođendanskog meseca, čiji je ukupan iznos veći od 5.000 dinara, automatski se stiče pravo za učešće u velikoj UŠĆE nagradnoj igri “Mesec dana 7. rođendana”

Dođite da proslavimo zajedno!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts