Search
Close this search box.

MOSCHINO [tv] H&M euforija zavladala hrvatskom metropolom

MOSCHINO [tv] H&M euforija zavladala hrvatskom metropolom

Bivša tvornica Pluto sinoć je postala šareni epicentar MOSCHINO [tv] H&M svijeta.

Preko 400 uzvanika iz društvenog života sinoć je svjedočilo „najkul“ događaju u gradu, koji je već sada dobio epitet „it“ događaja godine čiji su dio htjeli biti baš svi.

Za ekskluzivan pre shopping događaj i party koji je uslijedio nakon toga, tražila se po gradskim kuloarima pozivnica više, što i ne čudi jer ovaj spektakularni događaj nikog nije ostavio ravnodušnim.

Šarene svjetlosne i TV instalacije učinile su ovaj prostor sinoć najinstagramičnijim mjestom u gradu. Baš kako se i očekuje od  MOSCHINO [tv] H&M svijeta glazbeni doživljaj sinoć je upotpunio ovu noć. Na oduševljenje svih kao posebna gošća pojavila se legendarna pjevačica i pop ikona Bebi Dol koja je svojim hitovima rasplesala sve prisutne. Dok je uzvanike zabavljala DJ SuperBabeKillah, senzacionalan performans jedinstvenog kolektiva House Of Flamingo zapalio je sve prisutne.

 Pjevačica Maja Šuput sinoć je bila prava MOSCHINO [tv] H&M djevojka i upravo ona prva je odjenula nove komade iz nove H&M Moschino kolekcije, tom prigodom Maja je izjavila:

Ova kolekcija nosi moj DNK, i sve je ono što ja jesam, zabavna, šarena, vedra i vesela.”

 A da su sinoć svi htjeli biti dio ovog događaja potvrđuje i prisutnost brojnih osoba iz društvenog života poput: Sandre Perković, Bojane Gregorić Vejzović, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Haramander, Loredane I Tomislava Bahorić, Larise Lipovac, Matije Vuice, Izabele Rakonić, Mirne Maras, Ane Vučak Veljače, Ive Radić, Elle Dvornik, Tamare Kalinić i brojnih drugih.

MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice s pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Kreativni direktor modne marke MOSCHINO, Jeremy Scott, osmislio je kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke i nekoliko posebnih artikala za pse. MOSCHINO [tv] H&M kolekcija će biti lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog ove godine, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Centar Cvjetni.

#HMOSCHINO

Fotografije: Robert Gašpert, Ratko Surdić, Karla Jurić i Matej Jurčević

Superbabekillah
Zvona Vuckovic
Sanja Drakulic i Ana Vucak Veljaca
Sandra Perkovic
Renata Sopek
Ogi Antunac
House of flamingo
Andrea Solomun
Ana Maras Harmander

HMMOSCHINO

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts