Search
Close this search box.

Modni brend Sisters Code by SBC, predstavlja letnju kapsula kolekciju, pod nazivom “SC Girl & The City!”

Crna boja i logo brenda Sisters – Code dominiraju letnjom kapsula kolekcijom

Upoznajte  VIV – Backback

Modeli iz nove kolekcije namenjeni su devojkama i ženama koje neguju urbani stil. Komadi koji dominiraju su majice  STELA & LANA u crnoj boji, izradjene od italijanske likre gde dominira print sa logom brenda. Kampanju je osmislio kreativni tim SBC u saradnji sa Daliborom Danilovićem i Bojanom Milovanovićem, dok je iza objektiva bila čarobna Andjela Vukosavljević/JovovichModels.

Upoznajte BOBA Totebag

Kolekciju prate aksesoari (BOBA tote Bag, VIV backpack, ROKSY marame, i multicolor SBC maske za mobilne telefone) koji se mogu kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju. Zbog velikog interesovanja ponovili smo Hoody black dress i Arizona floral dress iz protekle kolekcije. Umetnica Lidija Petrović – LijaCreations je ekskluzivno oslikala logo signature modnog brenda

Marama ROKSY & STELA Tank

 

Sisters Code by SBC koji je uradila Miranda Vidak- Moodytwin + Rhaw iz Los Angeles-a. Uspešna saradnja sa Perspectives Software Solutions se nastavlja  i 5. jula premijerno prikazaće svoj lookbook u breezegram tehnologiji, koja je sve popularnija na društvenim mrežama.

Sestre Bojana i Vladana Veljković, po prvi put predstaviće kolekciju za jesen / zimu 2017. na predstojećem 42. Belgade Fashion Week-u.

Odabrani modeli su dostupni od 5. jula u SBC SHOP-u

Modni brend: Sisters – Code by SBC
Nakit: Grubic Designe, Invin Jewellery
Model: Andjela Vukosavljević / JovovichModels
Makeup & Hair: Ivana Kovačević za Akademiju PURITY
Fotograf: Dalibor Danilović

SBC Multicolor ARIZONA iphone case & Beijing ring by INVIN

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts