Modni brend ROYA predstaviće se na FASHIONMAG42 FASHION DAYS!

ROYA  modni brend predstaviće svoju novu kolekciju na “FASHIONMAG42 FASHION DAYS”, koji se održava u Hotelu Zepter, u Beogradu od 13 do 15 maja.

Spajajući iskustvo iz prozvodnje i dizajna nastao je finalni proizvod- ženska košulja. Samo ime brenda Roya je nastalo kao numerološka kombinacija slova koja predstavljaju uživanje u radu, preduzimljivost i nepresušnu inspiraciju. Bitno je naglasiti da brend Roya podržava “eco frendly” projekat, održivu modu i zaštitu životne sredine, te se i samim tim trudi da radi po tim principima koristeći prirodne materijale visokog kvaliteta.

Obožavana bela kao odraz svetlosti, dobrote, nevinosti i čistoće postaje prvi zaštitni znak. Ta savršena bela je upravo tu da istakne samu jednostavnost proizvoda, ali i kompleksnost dizajna i kroja. Ona predstavlja nepresušnu inspiraciju, daje potpunu slobodu i ne stvara nikakva ograničenja.

Košulja kao takva je istaknuta kao odevni komad čija popularnost i upotreba ne jenjavaju tokom godina. Kraća, duža, uparena sa nekim drugim odevnim komadom, sama za sebe, sa kragnom ili bez, ona pleni i odražava stav. Jednostavno lepa i prefinjena sama po sebi predstavlja sliku životnog stila.

Iz svega toga je i nastala magija, kao i Roya bela košulja.

Naravno, tu dolazi i neizbežna crna košulja koja se sama po sebi nametnula kao antipod u kome se ponovo mogu videti savršenstvo kroja i preciznost same izrade.

Roya devojka i žena ne zna za granice vremena, slobode, pokreta i izraza. Ona je slobodna, svoja, neazvisna i stilski jedinstvena. Ona je san koji postoji na javi. Ona je ljubav i snaga. Ne boji se da bude misteriozna jer ponekad biti misteriozan upravo i znači biti samo svoj, što Roya i jeste.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Upoznajte TJ Jewellery iz Zagreba!

Upoznajte  Tomislava Janičića dizajnera TJ Jewellry  iz Zagreba, koji će se predstaviti na FashionMag42 Fashion Days koji se održava od 13-15 Maja 2022. godine, u

Superdry časom joge poziva na aktivan način

Superdry časom joge poziva na aktivan način života Superdry, britanski brend čije kolekcije predstavljaju jedinstveni spoj streetwear-a i sportske funkcionalnosti organizovao je za ljubiteljke sporta