Modna revija PIERRE CARDIN powered by REANULT

Sinoć je u prepunom i prelepom zdanju Ambasade Republike Francuske održana spektakularna modna revija PIERRE CARDIN powered by RENAULT, u organizaciji agencije Fabrike i Ambasade Francuske.
Beograd je imao čast, da bude jedna od destinacija u okviru „PIERRE CARDIN World tour“, zbog čega je kako je Vesna Mandić direktorka Fabrike istakla, sinoć bio centar svetske mode. Na reviji je prikazano 77 modela iz poslenje kolekcije MARS i desetak modela koji su bili premijerno prikazani, kao deo kolekcije koja će biti na modnoj reviji 25.Septembra, kao završnica Pariskog Fashion week-a.

Ambasador Francuske Pjer Košar

 

Na početku programa, prisutnima su se obratili Ambasador Francuske, HE Gdin Pjer Košar i direktorka Fabrike, Vesna Mandić. Publika je uživala i gromoglasnim aplauzom ispratila svaki model, a na kraju su sa manekenima izašli dobili ogroman aplauz i kreativni direktor i naslednik Pierre Cardina, Rodrigo Basilicati Cardin i kreator Gian Paolo Giannotti.

Program ove večeri je bio izuzeno bogat i u znaku Franciske, pa su u okviru ove večeri održane i
• Promocija magazima MARIE KLAIRE, za koji je nedavno za Srpsko tržište dobila licencu Color media Commnunication
• U bašti Ambasade je bila postavljena predivna izložba rukom rađenih tašni „ARTE&BELLEZZA, kreatorke Dragane Mirčetić koja je privukla izuzetnu pažnju ne samo ženskog dela publike
• Promocija najnovijeg hibridnog automobila marke RENAULT,“ RENAULT AUSTRAL“
• Promocija najčuvenijeg Francuskog kozmetičkog brenda „Biologique recherche“. Salon lepote Jasna kao njihov zastupnik je ovom prilkom obeležio i 40 godina svog rada i jubilej, 50 godina najpoznatijeg losiona Biologique recherce, losiona P50.
• Promocija luksuznog hotela Prezident Palace Belgrade
Pažnju prisutnih je privuklo i izuzetno kreativno rešenje svih segmenata prezentacije koje je uradila marketinška agencija „Havas Adriatic“.

Ovo glamurozno veče je obeležio i veiki broj uglednih i poznatih zvanica koje su pred početak defilovale na impozantnom „crvenom tepihu“, među kojima su bili: prva dama Srbije, Gđa Tamara Vučić, dirigent, Bojan Suđić, pozorišni reditelj Nebojša Bradić, kreatori, Verica Rakočević, Igor Todorović, Dragana Ognjenović i Tamara Jarić, glumice Vesna Čipčić i Milica Zarić, kompozitor, Aleksandra Simoč, ProfNeda Todorović, brojni Ambasadori i mnogi drugi, ali i 70 tak novinara, blogera i influensera. Događaj je po broju kamera i fotoreportera podsećao na Nedelje mode u Milanu, Parizu…

Vesna Mandić u modelu Pierre Cardin
Konstrakta, Aleksandra Kosanović Strižak, Rodrigo Basilicati i Ana Stanić
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

Jedan od najupečatljivijih momenata večeri je bio kada su u Renaut automobilu, direktno na „crveni tepih“ stigle zvezde ove večeri: muzičarke Konstrakta i Ana Stanić i direktorka marketinga i komunikacija Erste banke, Aleksandra Kosanović Strižak, u modelima visoke mode Pierre Cardin. Pierre Cradin tim je izabrao njih 3 da budu specijalne gošće kao ne samo poznate žene, već u svemu, izuzetne žene i da se kao što običaj nalaže na svetskim revijama, pojave u njihovim modelima.

Zajednički komentar oko 300 zvanica je bio: „Veče za pamćenje“

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts