Search
Close this search box.

MODA I IGRICE: POZNATI BREND LYLE&SCOTT PARTNER HUMANITARNOG GEJMING TURNIRA

MODA I IGRICE: POZNATI BREND LYLE&SCOTT PARTNER

HUMANITARNOG GEJMING TURNIRA

Škotski brend Lyle&Scott pružio je podršku sedmom po redu „Gaming fair“ turniru, jedinstvenom događaju u Srbiji u okviru kog je preko tristo pasioniranih ljubitelja video igara odmerilo snage na virtuelnom gejming terenu.

U Layle&Scott komadima iz nove kolekcije nastupio je tim koji je predvodio poznati jutjuber Danilo Badnjar Čoda, a prepoznatljive žuto-crne boje Lyle tima branili su i Miloš Šarić, Danilo Đurović, Mihailo Đurović i Nemanja Šćepanović.

Turnir je i ove godine imao humanitarni karakter, a prikupljena sredstva donirana su socijalno ugroženim porodicama u Srbiji.

Modna marka koju često nose slave ličnosti kao što su Tom Hardy i David Beckham, nastala je pre 149 godina i tokom svoje bogate istorije sarađivala je sa legendarnim kreatorima poput Christiana Diora.

Od prošle sezone, globalne kampanje brenda postale su platforma za afirmaciju mladih talentovanih ljudi iz oblasti sporta, umetnosti i IT-ja.

Brend Lyle&Scott dostupan je u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends, kao i na fashionandfriends.com online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts