MODA I IGRICE: POZNATI BREND LYLE&SCOTT PARTNER HUMANITARNOG GEJMING TURNIRA

MODA I IGRICE: POZNATI BREND LYLE&SCOTT PARTNER

HUMANITARNOG GEJMING TURNIRA

Škotski brend Lyle&Scott pružio je podršku sedmom po redu „Gaming fair“ turniru, jedinstvenom događaju u Srbiji u okviru kog je preko tristo pasioniranih ljubitelja video igara odmerilo snage na virtuelnom gejming terenu.

U Layle&Scott komadima iz nove kolekcije nastupio je tim koji je predvodio poznati jutjuber Danilo Badnjar Čoda, a prepoznatljive žuto-crne boje Lyle tima branili su i Miloš Šarić, Danilo Đurović, Mihailo Đurović i Nemanja Šćepanović.

Turnir je i ove godine imao humanitarni karakter, a prikupljena sredstva donirana su socijalno ugroženim porodicama u Srbiji.

Modna marka koju često nose slave ličnosti kao što su Tom Hardy i David Beckham, nastala je pre 149 godina i tokom svoje bogate istorije sarađivala je sa legendarnim kreatorima poput Christiana Diora.

Od prošle sezone, globalne kampanje brenda postale su platforma za afirmaciju mladih talentovanih ljudi iz oblasti sporta, umetnosti i IT-ja.

Brend Lyle&Scott dostupan je u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends, kao i na fashionandfriends.com online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod