Search
Close this search box.

Mistični mesec u kapi parfema

Šta sve može da se radi pod svetlošću mesečine?
Može se prvi put poljubiti. Šetati obalom reke. Ležati na travi i gledati u zvezde. Može se sanjariti. Može se planirati, odlučivati. Izjavljivati ljubav. Smejati se… Može još svašta jer, Mesec ima tu mističnu moć koja nas oduvek fascinira. Pomera mora i okeane ali, pomera i inspiriše nas na promene!

Mesec je bio srce ideje kada je Avon, kuća za negu lepote i snage žene, stvarao najnoviji parfem za svoju bogatu ponudu. Far Away Beyond the Moon savršena je mešavina floralnih i orijentalnih nota u kojima dominira Belle de nuit, noćni mistični cvet koji svoje latice otvara tek okupan mesečinom. Pored ovog malog a moćnog cveta, u Far Away Beyond the Moon parfemu savršeno su se spojili i slatka i sveža divlja trešnja, kao i egzotična sandalovina.

Ovaj luksuzni koncentrovani parfem pružiće vam intenzivno, dugotrajno i hipnotišuće mirisno iskustvo uz koje ćete blistati satima, baš poput mesečine! A sve zahvaljujući većoj koncentraciji mirisnog ulja.


Far Away  je dostupan od 1. septembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 2099 dinara. Ako poručite onlajn, stiže direktno na vašu adresu! Pored toga, uz naručeni parfem, po povlašćenoj ceni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nežnog i istovremeno intezivnog losiona za telo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za tašnicu!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts