Mirta Miler, Bojana Gregorić, Jelena Veljača i Ruža saloni darivaju dobrotu

Vrijeme je darivanja, a ovoga puta posebno se nagrađuje dobrota

U salonima Ruža trenutno traje prekrasan natječaj u kojem možete osvojiti luksuzan Hair Spa za sebe i dragu osobu.
Premda nerijetko stječemo dojam kako nas loše vijesti bombardiraju sa svih strana, nadolazeći blagdani pružaju sjajnu priliku da se usredotočimo na pozitivu. Dobra dijela su začin života koja čine razliku u vremenima užurbanog stila. Stoga, želimo se za kraj 2021. godine prisjetiti onih koji su učinili nešto dobro, učinili razliku i onih koji su na vrlo jednostavan način nekome poboljšali kvalitetu života ili jednostavno uljepšali dan.

Kristina Ivanuš i Marija Ormarija

Ružin tim uvelike raduje što i ovog prosinca nastavlja s projektom ‘Ruža Sharing Kindness’ u kojem dijeli ljubav, dobrotu i ljepotu. Pozivaju vas da im ispričate priču o osobi koja je svojim dobrim djelom zaslužila Ruža Hair Spa. Ovoga tjedna to možete učiniti na službenom Ruža Pura Aveda Instagramu profilu. Sve što je potrebno jest u komentaru ispod objave opisati dobro djelo koje je netko učinio za vas ili drugoga.
Svojim primjerom to je odlučila učiniti i Morena Pavić, na društvenim mrežama poznata pod nazivom curley_morena. U svojoj emotivnoj objavi zahvalila je partneru Mariju, za kojeg navodi kako je za nju u godini za nama bio i ispred i iza fotoaparata. “Zadnjih godinu dana smo doslovno od 0-24h zajedno jer radimo od doma i evo nas povezaniji smo više nego ikad”, istaknula je.

Dobrih djela i osoba koja su ih njima razveselile do sada su se već prisjetile i dugogodišnje Ružine ambasadorice Bojana Gregorić Vejzović i Jelena Veljača, dok nas je mlada TikTok zvijezda Mirta Miler podsjetila kako pri prisjećanju na dobra djela ne smijemo izostaviti ni sebe.

Ruža Sharing Kindness je upravo projekt koji vam omogućava da osvojenu nagradu podijelite s posebnom osobom te tako spojite najbolje od dvaju svjetova. Nagrada uključuje Hair Spa tretman u Ruži u vrijednosti od 1.000 kuna. Svoju priču možete na Instagramu podijeliti do 19. prosinca, a čast da narednog dana odaberu sretnog dobitnika/cu pripala je Moreni Pavić i Kristini Ivanuš. Proglašenje pobjednika odvit će se na službenom Instagram profilu Ruža Pura Aveda salona.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod