Search
Close this search box.

Miroslava Damjanović – današnja deca ne maštaju

MIROSLAVA DAMJANOVIĆ – DANAŠNJA DECA NE MAŠTAJU

O svom poslovnom putu, inspiraciji i porodici, Miroslava Damjanović govori u novom izdanju emisije „Život kao takav“

Miroslava Damjanović spada u red ambicioznih mladih žena koje su odlučile da se nakon godina provedenih u inostranstvu vrate u Srbiju i hrabro upuste u preduzetničke vode. Nakon pokretanja jednog od najuspešnijih domaćih modnih i lifestyle portala, zajedno sa poslovnom partnerkom Danijelom Vasilijević je osnovala i nezavisnu TV produkciju MirDan. Gostujući u emisiji „Život kao takav“ na Informer TV govorila je tome šta je pokreće i inspiriše u životu i biznisu.

„Svaki put može da bude težak. Zavisi šta biramo i kakvu percepciju života imamo. Živela sam dugo u inostranstvu, moj suprug je profesionalni sportista. Bila sam dugo domaćica, živela sam njegov život. Uvek sam govorila da će se to završiti, onda ćeš moći da se ostvariš. Uvek sam znala šta želim i šta ne želim. Imala sam svoj put. Znala sam za šta sam talentovana. Nisam lutala, pokušavala ove i one stvari. Odatle ideja da prvo otvorim svoj portal, a onda i produkcijsku kuću“, iskrena je Miroslava Dajmanović.

Gradeći uspešnu karijeru mlade poslovne žene, Miroslava nije zapostavljala ni brigu o porodici. Vaspitavajući svoju decu primetila je na koji način funkcionišu današnji klinci i koliko se razlikuju od njene generacije.

„Mislim da deca danas ne maštaju. Mobilni telefoni su im omogućili da ne maštaju, da ne razmišljaju kao što smo mi nekad to radili. Sve su im informacije sada dostupne. Nema ni tog istraživačkog duha po kojem su se starije generacije prepoznavale“, izjavila je ona.

Emisiju „Život kao takav“ možete pogledati u nedelju 10. marta u 18 časova. U pitanju je zajednički projekat MirDan produkcije i Informer TV.

Fotografija: MirDan produkcija

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts