Search
Close this search box.

Marija Tarlać predstavila capsule kolekciju inspirisanu lepotom Amalfi obale i La Dolce Vita stilom

U prelepom ambijentu Amalfi Terrazze na Kosančićevom vencu, poznata domaća dizajnerka Marija Tarlać održala je prvu samostalnu reviju na kojoj je predstavila svoju capsule kolekciju inspirisanu živopisnom Amalfi obalom i jedinstvenim stilom la dolce vita.

Posebno osmišljena kolekcija nosi pečat šarma i harizme najromantičnijeg dela Italije. Marija je sa strašću kreirala svaki komad, sa ciljem da dame pronađu nešto što će nositi svakodnevno, istovremeno osećajući udobnost i eleganciju.

Warp studio – Marija Tarlać

„Kolekciju smo stvarali nekoliko meseci i čini je 20 različitih modela. Želela sam da kreiram komade koje će žene moći da nose svaki dan, ali da im udahnem za nijansu maštovitiji izraz i elegantniju viziju, apsolutno nešto što bih i sama sa uživanjem ponela. Raskošne duge haljine, suknje, topovi, sakoi – svaki od ovih komada kreiran je sa posebnom pažnjom jer su za mene imperativ preciznost izrade, kao i kvalitet materijala“, otkrila je Marija.

Kolekcija je izrađena od visokokvalitetnih materijala poput svile i viskoze, a krojevi su pažljivo osmišljeni kako bi istakli žensku figuru. Paleta boja obuhvata azurno plavu, žutu, roze i narandžastu, pozivajući na beskompromisno uživanje u never ending letnjim danima.

Warp studio – Marija Tarlać revija

„Inspiraciju za boje sam pronašla kako u Amalfi obali, tako i u Malfy džinu koji dolazi u četiri ukusa – Malfy Gin Rosa, Malfy con Limone, Malfy con Arancia i Malfy Originale. Otuda u kolekciji kombinacija boja koje predstavljaju boju limuna, pink grejpfruta, boju narandže i plavu. Ovo je kolekcija koja poziva na uživanje u trenutku, baš ono šta želimo od leta koje nam dolazi. Zato mi je posebno drago što sam svoju prvu samostalnu reviju i predstavljanje ove capsule kolekcije imala baš na Amalfi Terrazzi koja se savršeno uklopila u taj la dolce vita stil“, dodala je Marija.

Warp studio – Seka Aleksić

 

Warp studio – Ana Stanić

Predstavljanju kolekcije prisustvovao je i veliki broj poznatih ličnosti, influensera i ljudi iz sveta mode – glumci Nataša Ninković, Katarina Radivojević i Vladimir Aleksić, pevačice Seka Aleksić i Ana Stanić, TV lica Jovana Joksimović, Aleksandra Jeftanović, Boško Jakovljević i Biljana Obradović, influenserka Ena Luna kao i mnogi drugi.

Warp studio – Jovana Joksimović
Warp studio – Nataša Ninković i Vladimir Aleksić

Glumica Katarina Radivojević nije krila oduševljenje novom kolekcijom. „Revija je bila divna, zaista sam uživala. Inače obožavam da nosim Marijine modele i ponosna sam na to u kakvu je kreatorku izrasla. Znam je jako dugo i ona je uvek bila neko ko ima stila, a ova kolekcija je baš ono šta ja volim – ležerni komadi koji naglašavaju ženstvenost“, istakla je Katarina Radivojević.

Warp studio Katarina Radivojević
Warp studio Biljana Obradović

Vanvremenski modeli, stvoreni da se nose iz godine u godinu, biće dostupni u Marija Tarlać Store u Beogradu. Do tada, posetite Amalfi Terrazzu na adresi Kosančićev venac 27 i doživite čaroliju Amalfi obale u samom srcu Beograda. Više informacija o programu i konceptu terase možete pronaći na Instagram profilu @amalfiterrazza, kao i na zvaničnom sajtu.

Foto: Warp Studio

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts