Search
Close this search box.

Marija Kilibarda predstavila drugu kolekciju brenda KI – Present

KI – nova kolekcija nakita Marije Kilibarde, Present, predstavljena sinoć u hotelu Hyatt

Marija Kilibarda predstavila drugu kolekciju Brenda KI – Present

U Studiju hotela Hyatt Regency u Beogradu, pred mnogobrojnim prijateljima i saradnicima, Marija Kilibarda je predstavila svoju drugu po redu kolekciju nakita, Present, njenog brenda KI.

Prva kolekcija je bila prepoznatljiva po lavirintu, dok je ova kolekcija ima novu, jednako jaku poruku – važnost sadašnjeg trenutka i prisutnost, a glavni motiv je pin.

’’Kolekcija Present je više od nakita. Ona je izraz samopouzdanja da svoju filozofiju života ponosno nosimo i pokažemo svetu. Dokaz naše mudrosti da, poput čarolije, obične trenutke pretvaramo u večne. Lični putokaz i poziv da se bez zadrške prepustimo trenutku.’’ – kaže Marija o svojoj novoj kolekciji

Nova linija nakita rađena je u saradnji sa zlatarom Stefanović 1886 i donosi sofisticirane i autenticne komade nakita izrađene od srebra i 14-karatnog zlata. Jedino čisti i trajni materijali su dostojni ove intimne priče, a čine ih prstenje, minđuše, ogrlice i narukvice. Oblikovani su tako da plene svojom jednostavnošću, a onoga ko ih nosi uvek podsećaju na ono što je jedino važno – biti ovde i sada!

Marija Kilibarda se obratilia svojim gostima na promociji i otkrila da iza inspiracije za kolekciju Present stoji njen dragi kolega Slavko Beleslin.

Promociju je pratio video sa Marijinim fotografijama i snažnom i emotivnom porukom, koja je mnoge dovela do suza.

Nova kolekcija KI nakita dostupna je na sajtu www.ki.co.rs

Instagram: @ki.brands

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts