Lisca leto, živahno i obojeno

Modne inspiracije, koje karakterišu kolekciju za ovo leto zrače igrom energije i boja.
Kao što od kolekcije kupaćih i očekujemo, Lisca nam ponovo donosi osveženi modni miks cvetnih uzoraka, animalnih printova i jednobojnih varijanti za plažu … Pa ipak je kolekcija kupaćih kostima Lisca za leto 2023. jedinstvena, smela i prepoznatljiva. Podstiče nas da pogledamo u sebe i da se na plaži usudimo izraziti svoju suštinu – pa bila ona pomalo provokativna ili pak harmonično prefinjena.
Kolekcija donosi šaroliku, ali nosivu paletu isprobanih krojeva – od romantične sentimentalnosti u cvetnim uzorcima, preko koketiranja sa 70-im– uz eksplozivne boje, neobične linije i uzorke koji prkose standardima, do smelih, iskonski animalnih motiva, koji nas pozivaju na pobunu buđenjem divlje mačke u nama; sa pročišćenim bojama, prefinjenim modelima, koji senzualno naglašavaju siluetu ,ali pre svega nas nagovaraju , da uspemo naći unutrašnju harmoniju.
Kupaće kostime dopunjuju modni dodaci, sa kojima oživljavamo atraktivnu sliku na plaži, a lako ih možemo pretvoriti u dnevni “look” – za šetnje gradom, koktel zabave te uz malo stilskog poigravanja možemo ih iskoristiti i za neke posebne prilike. Ovogodišnja kolekcija sadrži i komade koji prevazilaze sezonska ograničenja i tako lako postanu deo garderobe tokom cele godine.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u