Leto nam stiže sa Havaianas! 

Beogradska Havaianas promocija kolekcije za leto 2018 održana juče na splavu Hot Mess!

Poznati brazliski brend Havaianas juče je predstavio svoje nove modele za leto 2018 i u Beogradu, na splavu Hot Mess, koji je samo za ovu priliku imao posebno kreiranu scenografiju u kojoj su dominirale predimenzionirane brazilske japanke, (u znaku proslave 20. godišnjice čuvenih japanki sa brazilskom zastavom).

Dnevnu žurku, koja je bila zamišljena kao pool party, malo je pokvarila kiša koja je sve vreme padala, ali to nije sprečilo mnogobrojne ljubitelje ovog poznatog brenda japanki da uživaju u dobroj muzici i šarenim modelima omiljenih papuča.


Lepo druženje uz tropsko voće, šarene koktele i sladoled, upotpunila je i muzika za koju je bila zadužena Sonja Pavlica, a među gostima su se mogli primetiti mnogobrojni predstavnici medija, poznati blogeri i inflenseri i brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života grada:

Bojana Vunturišević, Ida Prester, Marko Nastić, Maja Uzelac, Sevdah Baby, Petar Janošević, Branislava Antović, Dunja Jovanić, Filip Maksimović, Ivana Konstantinović, Maja Šuša i mnogi drugi…

Neodoljive modele u bezbroj primamljivih boja i dezena, gosti su mogli da probaju i da se uvere u kvalitet po kome je Havaianas poznat širom sveta. Svim kolekcijama su zajedničke izrazita udobnost i kvalitetan đon, izrađen od prirodne gume. Zahvaljujući otpornoj gumi, Havaianas japanke ne klizaju, niti se zagrevaju na suncu, a nogu će držati stabilnom i bez neugodnih mirisa pružajući tako osećaj slobode i bezbrižnosti.

Pored klasičnih modela, nekoliko novih linija privuklo je posebnu pažnju gostiju – Hype and Photoprint, Slim Tropical i Slim Nautical i Brasil 20th Annyversary. U znaku Svetskog prvensva u fudbalu, koje je juče počelo, posebnom kolekcijom Brasil 20th Anniversary, Havaianas obeležava 20. godišnjicu kultnog modela japanki s brazilskom zastavom koje su lansirane kao znak podrške brazilskom fudbalskom timu na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj.

Havaianas ovog leta nagrađuje – fotkajte svoje Havaianasice u nekom letnjem ambijentu uz obavezne hashtagove #havaianasserbia i #havaianasmoment sve do 14. jula 2018. Pokloni su vredni iz asortimana Havaianas 2018.

Hvaianas japanke možete pronaći na ostrvu u prizemelju Ušće Shopping centra u Beogradu i u svim Buzz radnjama

Sonja Pavlica (FOTO Bojana Janjic)
Sevdah Baby i Marko Nastic (FOTO Bojana Janjic)
ida Prester i Adela Damjanovic (FOTO Bojana Janjic)
Maja Uzelac (FOTO Bojana Janjic).
Maja Šuša (FOTO Bojana Janjic)
Ivana Konstantinovic (FOTO Bojana Janjic)
Filip Maksimovic (FOTO Bojana Janjic)jpg
Ana Ladjarevic (FOTO Bojana Janjic)
Aida Jokanović (FOTO Bojana Janjic)
Marko Nastic. (FOTO Bojana Janjic)

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts