LACOSTE, NORTH SAILS I PLEIN SPORT: NOVA MODNA POJAČANJA U FASHION&FRIENDS MULTIBREND PRODAVNICAMA

Muška moda u vodećem regionalnom multibrend konceptu Fashion&Friends dobila je pojačanje ove jeseni. Pobornici sportske elegancije uživaće u kolekcijama kultnih brendova Lacoste i North Sails, dok će ljubitelji urbanog stila pronaći omiljene komade u kolekciji brenda Plein Sport

Čuveni francuski brend Lacoste sinonim je za beskompromisan kvalitet sportskih, klasičnih modela koji odišu vanvremenskom elegancijom.

Osnivač brenda, nekadašnji teniser René Lacoste predstavio je 1933. godine sada već kultni odevni predmet – majicu s logotipom krokodila i postao zaslužan za planetarnu popularnost polo modela, bez kog je nemoguće zamisliti savremeni garderober.

Inspirisan jedrenjem i životom na palubi, cenjeni nautički brend North Sails mesto je na kom se sastaju inovacija, tehnologija i dizajn.

Brend je 1957. godine osnovao američki jedriličar i osvajač olimpijske medalje Lowell North, iskoristivši iskustvo izrade morskih jedara od platna u osmišljavanju kolekcije koja je savršena za suočavanje sa ekstremnim vremenskim uslovima.

U Fashion&Friends multibrend prodavnicama dostupna je muška Core linija, zasnovana na organskom pamuku kao i North Tech linija okrenuta tech i performance materijalima koji obezbeđuju slobodu kretanja i udobnost.

Iza sportske linije futurističkog dizajna Plein Sport stoji vizionar i osnivač jednog od najbrže rastućih brendova u kategoriji dostupnog luksuza Philipp Plein.

Vođen mantrom “First Rule: No Rules”, kolekcija je posvećena strastvenim individualcima koji svoje najdublje želje pretvaraju u stvarnost.

Brend koristi najnaprednija tehnološka rešenja u kombinaciji sa inovativnim dizajnom i tkaninama, bez upotrebe kože, teksasa i aplikacija.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod