LAB beauty concept store od sada i u Beogradu

U samom centru Beograda, u Vasinoj 14, otvoren je beauty concept store LAB, u kome se mogu pronaći pored najprestižnijh skincare brendova Augustinus Bader , 111Skin, Vintner’s Daughter, Furtuna Skin, Macrene, i makeup brendovi kao što su Westman Atelier, Ilia koji važe za creme de la creme clean makeup kategorije.
Već sam pogled na imena nagoveštava da je LAB koncept pažljivo sačinjen beskompromisnim kvalitetom, minimalizmom i delotvornošću, ruku pod ruku sa clean filozofijom.
Iza LAB koncepta stoji Tatjana Dragović, hrvatski top model, koja je u region, u Zagreb pa potom i u Beograd, prva dovela nekonvencionalne i niche brendove, do kojih smo do sada jedino mogli doći na putovanjima.
Lab je rezultat iskustva, sposobnosti prepoznavanja kvalitetnih trendova, ali pre svega postavljanje beauty ponude na jedinstven način. Pred nama je era visoke svesti o zdravlju i lepoti, a Lab želi u tome da predvodi.
Lab je mesto u kome se mogu pronaći najkvalitetniji brendovi makeup-a, niche mirisa kao i brendovi za negu lica, tela i kose. Međutim ono što izdvaja Lab je posebnost i individualni pristup svakom klijentu. Kako bi se klijentima približilo makimalno iskustvo Lab će uskoro započeti sa pružanjem usluga profesionalnih kozmetičkih tretmana.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u