Kako je to biti „srpska ambasadorka“ Žan-Pol Gotjea, otkriva Jelka Musić u druženju sa vama na izložbi ”Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje” u Muzeju savremene umetnosti

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

U četvrtak 4.februara u 18 časova i u subotu 6.februara u 12 časova, Muzej savremene umetnosti organizuje druženje sa Jelkom Musić kroz izložbu „Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve Žan Pol Gotje“, ili kako je od milja naziva Žan Pol Gotje „moja srpska amasadorka“.
Druženje u kom će svi zainteresovani imati priliku da pitaju i saznaju kako je raditi i biti deo tima Žan Pol Gotjea, će se održati u sali „Miodrag B. Protić“ u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, u četvrtak 4.februara u 18 časova, i u subotu 6.februara u 12 časova. Karte za ovaj termin se mogu kupiti isključivo onlajn putem preko sajta servisa Ticket.rs. Muzej savremene umetnosti Beograd poštuje sve epidemiološke mere, i posete su u malim i strogo kontrolisanim grupama, budući da se ulaznice prodaju u vremenskim slotovima.


Jelka Musić, iza sebe ima 15 godina rada kao direktor za komunikacije, i jedna je od najbližih
saradnika svetski poznatog modnog dizajnera Žan Pol Gotjea. Svoje bogato iskustvo kao i privilegiju da bude iza kulisa sa Žan Pol Gotjeom, će kroz razgovor i pitanja prisutnih, vrlo rado podelilti sa onima koji su znatiželjni da saznaju kao to funkcioniše modni svet na svetskom nivou i kakav je „šef“ Žan Pol Gotje.
Jelka Musić je preko 30 godina u svetu mode, iza sebe ima saradnju sa Džon Galijanom, Comme
des Garcons u Japanu i Parizu…

Podsećanja radi izložba „Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje“ je od 28.novembra 2020.godine dostupna beogradskoj publici, koja ima priliku da vidi 38 venčanica visoke mode, koje je poznati francuski umetnik kreirao u periodu od 1990. do 2000. godine. Značajni deo organizovanja ove izložbe je i saradnja privatnog privrednog i kulturnog sektora, budući da je projekat gotovo u potpunosti realizovan uz pomoć brojnih sponzora. Kompanija Galenika a.d. Beograd kao premijum sponzor se sa velikim zadovoljstvom uključila u podršku projekta.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara