Search
Close this search box.

Kako boja karmina menja tvoje raspoloženje

Boje koje nosimo mogu da utiču na naše emocije i raspoloženje, pokazala su brojna istraživanja. To posebno važi za karmin, s obzirom da je jedan od najupečatljivijih komada šminke. Na primer, jarko crveni ruž može ti pružiti osećaj samopouzdanja i moći, dok nežno roze karmin može učiniti da se osećaš romantično i ženstveno.

Boja tvog karmina takođe može da utiče na to kako vas drugi doživljavaju, što opet posledično utiče na tvoje raspoloženje i emocije. Boje karmina mogu prenositi tvoju snagu, eleganciju ili šarm. Bilo da je u pitanju intenzivna crvena boja za poslovni sastanak koja može pojačati tvoj autoritet ili nežna koralna nijansa za opušten dan.

Zato najnoviji Hydramatic Shine ruž kuće Avon ima čak 15 nijansi! Za svaku priliku i raspoloženje. Pronađite savršenu nijansu karmina koji će vašim usnama dati intenzivan glamurozan sjaj i hidrantno hijaluronsko jezgro koje ih neguje!

Simbolično, za Dan žena, ovim karminom možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Od prodaje posebnog seta, ruž Hydramatic plus kozmetička torbica, 100% profita ide u fond Akcije za borbu protiv nasilja nad ženama. Cena seta je 1999 RSD.

Potraži novi Hydramatic Shine karmin u Avon brošuri po ceni od 899 dinara ili uzmi odmah dva, čime svaki dobijaš po ceni od 799 RSD. Ako poručiš online, putem sajta stiže direktno na tvoju adresu!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts