Search
Close this search box.

Josip Grabovac drugi put za redom imenovan za ambasadora najvećeg festivala u Europi -Ultra Europe Festival!

Josip Grabovac, trenutno jedini skaut za mlade brendove i ne samo, novinar BiH podrijetla sa prebivalištem u Milanu nedavno je imenovan ponovno ambasadorom najvećeg muzičkog festivala Ultra Europa ovog leta koji će se održati 12.13. i 14. jula 2024. u Splitu!
Ultra Europe ove godine slavi svoje deseto jubilarno izdanje sa grandioznom i impresivnom scenografijom, kao i sa umetnicima sveta kao što su: Adam Beyer, Timmy Trumpet, Martin Garrix , Hardwell, Armin Van Buren , Boris Brejcha, Eric Prydz i mnogi drugi.
Ultra Festival
Josip ističe da je to festival koji povezuje mlade iz celog sveta i promoviše etiku zdrave zabave i uz vrlo stroge kontrole kao svake predhodne godine.
Osim toga daje ogromnu promociju Hrvatskom turizmu i susednim državama kao npr. njegovoj rodnoj BiH gde se i sam uverio koliko turista pre i posle festivala dok su u Hrvatskoj odluče  posetiti lepote Bosne i Hercegovine!
Josip i Joe
“Bila je velika emocija primiti ovaj poziv direktno od izvršnih direktora: Joe Basic i njegove supruge Mandy Basic, zatim  biti deo tima Ultrà Family drugu godinu za redom.
“Joe je pre svega veliki čovek, pa potom odličan menadžer zabave, sposoban realizovati događaj ovakvih razmera uz izvanrednu organizacijsku strukturu i sa puno pažnje na sigurnost iodrživost iste “
Josip , CEO Joe Basic sa suprugom Mandy Basic
Više informacija o festivalu na linku.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts