Search
Close this search box.

Josip Grabovac Ambasador Ultra Europe Family

Josip Grabovac, naš dobro poznati modni  novinar koji  živi između Milana, Reggio Emilia i Faenze, gradova koji su ga profesionalno prihvatili, nedavno je proglašen ambasadorom najvećeg muzičkog festivala Europe koji se dešava ovog leta  – The Ultra Europe Festival u  Splitu koji se održava 7,8,9,  jula, 2023. Jako važan festival na kojem će nastupiti najpoznatiji DJ-evi iz celog sveta.

Josip Grabovac, sa svojim talentom koji šalje putem društvenih mreža menadžer je u modnom sektoru,  skaut za nove i ne samo nove talentovane dizajnere sa Balkana osim lifestylea koji decentno bira , afirmisao se posljednjih godina kao i  modni i lifestyle novinar i dopisnik za  nedelje  visoke mode, tako i razne inostrane časopise osvojivši osam međunarodnih nagrada, kao zadnju u  Dubaiju za novinara godine!

Festival Ultra Europe čiji je Josip ambasador, globalno je poznat po svojim grandioznim scenografijama impresivnim postavkama i light show-u bez premca, predstavi će se ponovno ove godine  bez presedana s očekivanim više od 100.000 posetioca zahvaljujući

podršci međunarodnih partnera, hrvatskih institucija i grada Splita, a učestvovaće će muzičari  kao što su: Alesso, Axwell, DJ Snake, Gryffin, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami i Zedd. Sporedni umetnici uključuju Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, HI-LO, Mathame, Morten i Nora En Pire krumpir. Ovi muzičari pridružiće će se prethodno najavljenim headlinerima:  Adamu Beyeru, Afrojack, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet za još jedno proslavljeno izdanje ULTRA Europe.

Festival koji povezuje mlade iz svih krajeva sveta i promoviše etiku zdrave zabave i stroge kontrole. Josip  kaže: „Bilo je jako uzbudljivo i sa velikim ponosnom primiti ovaj poziv direktno od izvršnog direktora  CEO Joe Bašića  i njegove supruge Mandy Basic i biti deo tima Ultra Europe Family .

Joe  je savršen menadžer, sposoban  da stvori događaj velikh proporcija i odlične organizacije i velikom pažnjom usmerenoj ka sigurnosti sa velikom porukom ULTRA EUROPE CONNECTING PEOPLE.
Ono u što sam siguran da putem svojih društvenih kanala šaljem sigurno dobru poruku svim mladim naraštajima u trenutno jako lošem svetu izopačenosti društvenih mreža.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts