Search
Close this search box.

Jelena Gavrilović na dodeli filmskih nagrada u Londonu, povodom nominacije filma Gassed Up

Naša glumica Jelena Gavrilović  bila je među zvanicama dodele filmskih nagrada u Londonu, održane 3. jula 2024,  National Film Awards UK, povodom nominacije britanskog filma “Gassed Up” za najbolji triler, u kome Jelena igra jednu od uloga.  Film je snimljen u produkciji Amazon Prime Video, reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA.

Jelena Gavrilovic, National Film Awards UK, foto Sabrina Nolan

Na dodeli nagrada Jelena je nosila kreaciju brenda sa naših prostora – Elysian dizajnera Armina Hodžića, uz stajling Vesne Jerković.  Pored naše glumice na dodeli su bili, između ostalih, Sajmon Le Bon, Lulu, a među nagrađenima su bili Entoni Hopkins i Džoni Dep.

Jelena Gavrilovic, National Film Awards UK, foto Sabrina Nolan

„Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo „Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks. Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek („Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž („Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens („Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

Trejler za film na linku.

Fotografije: Sabrina Nolan

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts