Jadran Malkovich glumac u fokusu!

FM42 magazin je porazgovarao sa jednim od najtraženijih glumaca u Srbiji, otkrio nam je koju ulogu priželjkuje, na koji način je bira i kakvi su mu planovi u narednom periodu.

FM42: Jadran Malkovich je ime koje su svi upamtili nakon projekata koje si uradio u Srbiji. Kakve utiske nosiš sa snimanja serija Crna svadba i Azbuka naših života?
Sve najbolje. Na oba projekta su radili timovi ljudi koji su profesionalni i koji su se trudili da pruže maksimum. Azbuka je bila mnogo intezivnija.

FM42: Šta ti je bitno kada biraš ulogu?
Prvo kakva je priča, a odmah zatim da li ja mogu da doprinesem nešto toj priči. Ako su odgovori na ta dva pitanja potvrdni onda idem dalje. Ništa manje bitno je kvalitet produkcije, izgled tj. ton projekta.

Foto: Miša Obradović

FM42: Postojili neka uloga koju priželjkuješ?
Jako bih voleo da glumim u vesternu. Vestern, Klint Istvud i Dzon Vejn su nekakako odgovorni za to da sam poželeo i zaista postao glumac. Pa bi to imalo još dodatnog značenja i šarma.

FM42: Čime okupiraš vreme, kada ga ne provodiš na setu?
To se često menja i mnogo zavisi i od toga gde se nalazim koje je doba godine. Fotografija, pisanje, čitanje, putovanje, video igrice, nekada ništa.

Foto: Maurizio Montani

FM42: Sta je gluma za tebe?
Gluma za mene je mnogo stvari spakovano u jedan paket. Igra, istraživanje, putovanje, individualan a istovremeno i timski rad. Stvaranje.

FM42: Veliki uspeh si postigao u inostranstvu, to se dogodili i u Srbiji čini se da uživas u glumi. Šta je sledeće?
Da definitivno uživam u svom poslu. Mnogo volim taj proces stvaranja, slaganje svih tih pokretnih delova u jednu celinu. Sledeće je snimanje u Londonu, pa u Nemačkoj, zatim dolazim u Srbiju za snimanje Heroja Halijarda pa u oktobru druga sezona azbuke.

Pratite Jadrana i na Twitter-u.

Naslovna foto: Nebojša Babić / Kinoist.ru

Nebojša Babić / Kinoist.ru

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Jadran Malkovich glumac u fokusu!

FM42 magazin je porazgovarao sa jednim od najtraženijih glumaca u Srbiji, otkrio nam je koju ulogu priželjkuje, na koji način je bira i kakvi su

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE Stil, glamur, atmosfera ispunjena emocijama i veličanstveni nastup balkanske muzičke zvezde Senidah obeležili su jučerašnji ekskluzivni Fashion&Friends događaj. Veče