Search
Close this search box.

Isabella Rakonić modna blogerka iz Zagreba

Isabella, kada ste odlučili da napravite The Pile of Style blog?
Blog sam napravila na ljeto 2011. godine, kada su me prijatelji savjetovali da otvorim svoju stranicu gdje bih sabirala svoje fotografije outfita i lifestyla kojih je i prije bilo dosta. Dvoumila sam se izmedju tumblr-a i bloga, i na kraju je prevagnuo blog.

Koliko se vas život promenio nakon otvaranja bloga? Da li postoje
prednosti ili mane?
Promjenio se jeste u svakom slučaju. Blog mi oduzima dosta vremena dnevno, pazim na detalje u svom životu na koje možda nikada ne bih obraćala pažnju da nisam u ovom svijetu. Cijenim više slobodno vrijeme kada ga imam i nastojim ga provesti sa prijateljima. Takodjer pozitivna strana je što više putujem i bolje se trudim sačuvati uspomene sa putovanja, u raznim oblicima i zapisima. Negativne strane se takodjer mogu nabrojati, no ja uvijek volim ostati pozitivna i što manje se osvrtati na negativno.

Šta to čini vaš stil odevanja jedinstvenim?
Mislim da je individualno dosta teško odgovoriti na ovo pitanje. Svatko je poseban, tako je i svačiji stil poseban. Što se tiče mog stila, nikada ne volim definirati svoj stil jer mislim da me to spriječava u daljnjem istraživanju i eksperimentiranju.

Šta mislite u čemu je značaj modnih blogova i šta to ljude čini
toliko zainteresovanim za njihov sadržaj?
Modni blog je jak medij u današnjem svijetu iz razloga što su osobni i s osobnog aspekta prenose tražene informacije. Umjesto klasičnih medija, ljudi su potražili savjete u drugom formatu i zadovoljni su osobnim dojmom koji blog ostavlja kod čitatelja. Bitna točka je to što se čitatelji mogu poistovijetiti i suosjećati s blogerom, što marketinške agencije vole koristiti.

 Koji vam je omiljeni kozmetički proizvod?
Moram priznati da nisam osoba od kozmetike. Ne šminkam se osim za posebne prigode ili za snimanja, inače najviše volim pustit  lice i kožu da dišu. I zasada to funkcionira idealno. Ne znam jesam li sretnica s jako dobrim tenom ili moja tehnika djeluje.

 Kakvi su vam dalji planovi?
Danas sam objavila prvi video na youtubeu koji nije o putovanju. Željela bih podignuti sve svoje društvene mreže, tako i youtube na veću razinu jer mislim da imaju potencijala. Daljnji planovi su više vezani uz fakultet i putovanja nego blog, neću vas lagati, blog se uvijek tu nekako non šalantno i uspiješno prikrpavao cijelo vrijeme. (osmeh).

Isabelline postove možete pronaći ovde

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts