Search
Close this search box.

INUIKII čizme su sve što vam je potrebno od obuće ove zime!

Iskoristite -25% na kolekciju jesen/zima u Fashion Company prodavnicama

tokom Black Friday akcije

 

  Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i ručnoj izradi koja podrazumeva tradicionalne metode proizvodnje, švajcarski brend INUIKII je za veoma kratko vreme stekao planetarnu prepoznatljivost.Vrhunski kvalitet i prefinjenost neizostavni su elementi svakog modela, dok su pažljivo birani materijali i najraznovrsnija paleta boja razlog    zbog kog ove čizame možete ukombinovati uz svaki outfit – bilo da ste ljubitelj zime u gradu ili na planini.

braon čizme crne duboke čizme braon duboke čizme bež čizme

Obuća je izrađena od premijum italijanske kože koja kombinuje retro, šik i bohemski stil pružajući autentični izgled. Modeli bogati detaljima osvežiće svaku modnu kombinaciju, a uz to će biti i najtoplija podrška hladnim zimskim danima.

braon čizme crne duboke čizme braon duboke čizme bež čizme

Ako se još uvek niste spremili za zimu pravo je vreme da to uradite. U svim Fashion Company radnjama očekuje vas popust od 25% na baš sve, uključujući i već snižene artikle. Omiljene Inuikii čizme možete kupiti po sniženim cenama od 24. novembra do 28. novembra u Fashion&Friends prodavnicama, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts