Hit predstava “KO VAMA DADE PREDSTAVU” uspešno nastavlja svoju turneju!

Hit predstava “KO VAMA DADE PREDSTAVU” nakon uspešnog gostovanja u Novom Pazaru na festivalu Semira Gicića i Požege gde se tražila karta više, nastavlja svoju turneju. Ova zanimljiva i duhovita družina sada sarađuje sa agencijom “MY ART” u vlasništvu Igora Krstića, tako da su mnoge stvari olakšane što nam je potvrdio i Nenad Škundrić:

– Volim da se našalim i kažem da smo konačno udomljeni i to zahvaljujući Igoru. Mada, uopšte nisam daleko od istine. Svi znamo da nikad gora situacija nije bila u kulturi i da vam je potrebno da pored sebe ipak imate jedan tim koji će voditi računa o vama, a Igor brine o svakom detalju, kao i svi ljudi u njegovoj agenciji. Zaista smo srećni i ponosni, jer naše je samo da igramo i uživamo igrajući ovu predstavu koju smo radili s puno ljubavi i energije. Publika to prepoznaje i nagrađuje posetom, smehom i aplauzom.

Vesela ekipa koja u komediji obrađuje sve aktuelne društvene fenomene na jedan sarkastičan, ali nikako banalan način radiće skoro celo leto, što malo ko može da se pohvali time. Sledeće igranje imaju u Priboju 25. Aprila u Domu kulture, a već dan kasnije su u Prijepolju, takođe s početkom u 20h. Nakon toga slede gostovanja po celoj Srbiji, kao i Crnoj Gori, Bosni i Beogradu.

Nama ostaje samo da im poželimo još više uspeha i da nam Zorana, Niggor, Nenad Škundrić i Dragana Radojević još dugo ulepšavaju ovu ni malo lepršavu stvarnost svojim jedinstvenim humorom i talentom.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod