Search
Close this search box.

Hit predstava “KO VAMA DADE PREDSTAVU” uspešno nastavlja svoju turneju!

Hit predstava “KO VAMA DADE PREDSTAVU” nakon uspešnog gostovanja u Novom Pazaru na festivalu Semira Gicića i Požege gde se tražila karta više, nastavlja svoju turneju. Ova zanimljiva i duhovita družina sada sarađuje sa agencijom “MY ART” u vlasništvu Igora Krstića, tako da su mnoge stvari olakšane što nam je potvrdio i Nenad Škundrić:

– Volim da se našalim i kažem da smo konačno udomljeni i to zahvaljujući Igoru. Mada, uopšte nisam daleko od istine. Svi znamo da nikad gora situacija nije bila u kulturi i da vam je potrebno da pored sebe ipak imate jedan tim koji će voditi računa o vama, a Igor brine o svakom detalju, kao i svi ljudi u njegovoj agenciji. Zaista smo srećni i ponosni, jer naše je samo da igramo i uživamo igrajući ovu predstavu koju smo radili s puno ljubavi i energije. Publika to prepoznaje i nagrađuje posetom, smehom i aplauzom.

Vesela ekipa koja u komediji obrađuje sve aktuelne društvene fenomene na jedan sarkastičan, ali nikako banalan način radiće skoro celo leto, što malo ko može da se pohvali time. Sledeće igranje imaju u Priboju 25. Aprila u Domu kulture, a već dan kasnije su u Prijepolju, takođe s početkom u 20h. Nakon toga slede gostovanja po celoj Srbiji, kao i Crnoj Gori, Bosni i Beogradu.

Nama ostaje samo da im poželimo još više uspeha i da nam Zorana, Niggor, Nenad Škundrić i Dragana Radojević još dugo ulepšavaju ovu ni malo lepršavu stvarnost svojim jedinstvenim humorom i talentom.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts