Search
Close this search box.

Hello! Awarads 2015 – Nagrađujemo one koji čine dobro!

Peta dodela Hello! nagrada okupila je veliki broj poznatih ličnosti, medija i kompanija iz celog regiona. Događaj sezone održan je u hotelu Crowne Plaza Beograd, a i ove godine kompanija “Color Press Group” i magazin “Hello!” nagradili su istaknute društveno-odgovorne pojedince, ambasade, fondacije i organizacije. Poznate ličnosti i predstavnici medija iz celog regiona odazvalii su se pozivu da uruče dobitnicima statue koje je dizajnirao Karim Rašid za Hello! ličnost godine.

Tokom 2015. godine čitaoci i saradnici magazina Hello! istakli su dvadeset pet pojedinaca i organizacija koje se bave društveno-korisnim radom u Srbiji i regionu.
Veče humanosti i zvezda otvorila je Maja Gojković, Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, a program su vodili glumci Ana Sofrenović i Slobodan Stefanović.
U toku svečane dodele svi prisutni mogli su da čuju dirljive i inspirativne govore i da upoznaju ljude koji su učinila velika dela.
Program je počeo nastupon Srpsko-jevrejskog pevačkog društva, a u muzičkim pauzama nastupile su “The Frajle”, Tijana Dapčević i aktuelna Miss Srbije, Katarina Šulkić.

Nakon dodele usledio je koktel na kome su se gosti zabavljali uz disco ritam DJ Fanatika ispijajući Piper-Heidsieck šampanjac, Strongbow Cider, Gorki List, Voda Vodu i Cocktu.

Crveni tepih i ove godine je izazvao posebnu pažnju prisutnih i medija. Svoje specijalno izabrane kreacije za Hello! dodelu nagrada pokazali su Nataša Bekvalac, Emina Jahović Sandal, Jelena Tomašević, Seka Aleksić, Melina i Haris Džinović, Jelena Bačić Alimpić, Nevena Božović, Snežana Dakić, Suzana Perić, Aleksandar Radojičić, Vlado Georgijev, Milan Gromilić, Dona Ares, Nikolina Pišek, Duška Jovanić, Suzana Mančić, Nevena Madžarević, Aleksandar Tropico, Verica Rakočević, Frano Lasić, Tamara Grujić, Lena Bogdanović, Princeza Jelisaveta Karađorđević, Kaliopi, Danijel Kajmakoski, Nada Obrić, Duška Vučinić i mnogi drugi.
Generalni pokrovitelj Hello! dodele nagrada je UNIQA osiguranje, kompanija koja je kao društveno-odgovoran član zajednice podržala na desetine humanitarnih projekata i pomogla brojnim institucijama.

Dobitnici nagrade “Hello!Awards2015” su:

– Fondacija “Magnet za ljubav”
– Dečije selo u Sremskoj Kamenici
– Vlado Georgijev, pevač
– Pukovnik Igor Avdić, “Vojni lekar na selu”
– Mirjana Sokolović, socijalna radnica
– Josi Levi, ambasador Izreala u Srbiji
– Donna Ares, pevačica
– Mišel Sen Lot, direktor UNICF-a u Srbiji
– Martina Anđelković, “Nahrani psa”
–  “The Frajle” , muzička grupa
– Nenad Pagonis, sportista
– Anastas Skakoski, volonter
– Tamara Kojić i Tara Zečević, “Kilometar kose”
– dr. Zoran Jokić, humanista
– Miodrag Jurković, humanista
– Narinder Čauhan, ambasadorka Indije u Srbji
– Nadica Blažić, “Plava školjka”
– Velimir Mladenović, “Kulturno nasleđe grada Smedereva”
– Srpsko-jevrejsko pevačko društvo, “Da se nikad ne zaboravi, Holokaust, da se nikad ne ponovi-muzikom pišemo sećanja”
– Jelena Milentijević, ” Darujmo kosu, darujmo snagu”
– Natalija Dabić i Nebojša Petrović, Udruženje “Zvončica”
– Nataša Kovačević, sportista
– Zoran Arbutina, Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju, Veternik
– Branko Stanković, “Kvadratura kruga”
– Gordan Paunović, volonter
FOTO: Boško Karanović i Mirko Tabašević

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts