FashionMag42 Vam sa ponosom predstavlja Andjelu Rončević – modnu blogericu iz Šibenika

FM42: Andjela, kako si došla na ideju da napraviš blog?
Ideja o blogu dugo se motala po mojoj glavu. Željela sam sve svoje ideje okupiti na jedno mjesto i na neki način pomoći svima onima koji traže savjet, bilo da je modni ili lifestyle.  Logičan slijed bio je naravno otvaranje bloga. Radovala me činjenica da mogu nekom pomoći, a da uz to veseli i mene samu.

FM42: Kojim temama se baviš?
Bavim se ponajviše fashion i lifestyle temama. Zna se tu naći i pokoji beauty trik. Nekako bih to sumirala na ono: sve što se meni čini zanimljivim, vrijednim spomena… Nikad se nisam htjela deklarirati isključivo kao fashion blogerica. Imam rubrike koje zaista pokrivaju mnogo tema.

FM42: Koje su dobre, a koje loše strane bloga?
Dobre strane bloga su svakako upoznavanje predivnih ljudi. Većina  blogera se i zaposli u sličnim sferama,jer ih netko primjeti pa iz hobija dobiju dream job, zarada kroz suradnje, bilo to dobivanje nekakve odjeće, novca ili nečeg trećeg. Puno je dobrih stvari tako da one loše potpuno gube na važnosti. Ipak, ako se već odlučiš za pisanje bloga, treba uložiti puno vremena, puno sjedenja za monitorom, puno ideja, mašta je uvijek 100 na sat i sve što pišeš treba znati približiti čitatelju. Fotkanje na sred grada u razno-raznim pozama je neziostavan dio jer svaki post trebaju popratiti i fotke. Ima posla, ali svaki trud se na kraju isplati.

FM42: Da li suradjuješ sa modnim dizajnerima?
Surađujem sa dosta uglavnom hrvatskih modnih dizajnera. Stalne suradnje imam sa Simone Manojlović, Andreom Zvono, Anom Bogdan… Nadam se širenju suradnji i u drugim zemljama.

FM42: Koliko vremena ti oduzima rad na blogu?
Ako uzmemo u obzir i fotkanje koje uzme oko 2 sata (slikavanje na raznim lokacijama), razrada ideje u glavi, pisanje posta, uređivanje slika, dijeljenje po društvenim mrežama, ode katkad i po 4-5 sati… Dosta toga je i stvar prakse pa nekad napravim post za sat vremena, ako je lifestyle prirode pa uspijem fotkati kući.

FM42: Koji ti je omiljeni modni detalj?
Torbica! Obožavam ih i mislim da ožive i najjednostavniji outfit.

FM42: Da li imas omiljenu odevnu kombinaciju?
Nisam sklona nošenju istih krojeva svaki dan ali kada me stisnu obveze najčešće posežem za crnim jeans hlačama, nekoj oversize košulji/majici, gležnjačama i kožnoj jakni

FM42: Kako bi opisala svoj stil oblačenja…
Moj stil je, hm… Šarolik!Nisam preveliki pobornik modnih trendova, ali one za koje mislim da pristaju mojoj figuri rado prihvaćam. Volim komade koji ističu liniju tijela, a s druge strane, sve više se počinjem uvlačiti u oversize komade. Mislim da na kraju moj stil diktira moje raspoloženje, ali ormar mi je zaista jednom riječju – šarolik. 🙂

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts