FashionMag42 vam predstavlja svakodnevni ritual nege kože u gradskoj sredini

Dajte svojoj koži svakodnevnu dozu snage

Vichy Mineral 89 se izdvojio među boosterima zbog toga što sadrži čak 89% mineralizirane Vichy termalne vode koja sadrži 15 minerala. Jedinstvena kombinacija Vichy mineralizovane termalne vode po prvi put u koncentraciji od 89% udružena je sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Booster je namenjen svima, osnažuje kožu i čini je otpornijom. Minéral 89 jača funkciju barijere kože, koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan čini kožu bolje hidriranom, boljeg tonusa i blistavom.

Sve što volimo u formuli Vichy Minéral 89 boosteru dostupno je u  Vichy Minéral 89 eyes-formuli za umorne oči!

Vichy Minéral 89 Eyes vaša doza snage za svežiji pogled

Vichy Mineral 89 eyes se izdvojio sa 89% Vichy vulkanske vode formulisane sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla i čistim kofeinom. Osnažuje osetljivo područje oko očiju, ublažava tanke bore, pruža hidrataciju 24 časa i smanjuje tamne podočnjake.Vichy Minéral 89 Eyes je namenjen svim tipovima kože rezultat je snažnija i punija koža oko očiju.

Redovnom upotrebom ovih proizvoda, rezultate ćete primetiti već samo nakon nekoliko dana upotrebe. Više informacija o Vichy  Minéral 89  liniji možete pronaći na ovom linku.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Jadran Malkovich glumac u fokusu!

FM42 magazin je porazgovarao sa jednim od najtraženijih glumaca u Srbiji, otkrio nam je koju ulogu priželjkuje, na koji način je bira i kakvi su

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE Stil, glamur, atmosfera ispunjena emocijama i veličanstveni nastup balkanske muzičke zvezde Senidah obeležili su jučerašnji ekskluzivni Fashion&Friends događaj. Veče