FashionMag42 vam predstavlja Reborn Cosmetics

Fashionmag42 vam predstavlja novu premium prirodnu kozmetiku na tržištu koja nam dolazi iz Reborn Cosmetics. Za sve vas kojima je potrebna anti age nega, isprobali smo inovativnu liniju.

Dve sestre Milena i Marina koje stoje iza revolucionarnih proizvoda, podelile su svoju priču sa posetiocima Avon Beauty Foruma.

Nakon prezentacije dobila sam priliku da isprobam celu anti age liniju. Pakovanje ima jak vizuelni efekat kao i ime brenda koje karakteriše liniju proizvoda. Posebno mi se dopada što Reborn kreme dolaze u staklenim teglicama i bočicama, što omogućava duže trajanje sastojaka.

U nastavku sledi moja skin care rutina sa Reborn Cosmetics.

Nakon intenzivnog perioda pripremanja Beauty i Fashion foruma na mom licu su bili vidljivi tragovi umora,koža mi je bila suva, ten neujednačen.

Umivanje je prvi korak svake skincare rutine.

Kako čista koža bolje upija aktivne sastojke preparata za negu, ovaj korak je nezaobilazan pri pravilnoj jutarnjoj i noćnoj skincare rutini.

Na čisto lice prvo sam nanela Agless Day serum koji sadrži prirodnu hijaluronsku kiselinu i prirodni botoks. Već nakon prvog nanošenja, koža je mekana i hidrirana. Tekstura je lagana i ima brzu moć upijanja, ne ostavlja masne tragove. Da bi dnevna nega bila potpuna nanela sam Ageless Day & Night Cream.
Ova kombinacija je idealna jer, vraća koži svežinu i umanjuje bore, a kombinacija bijnih ekstrata je tu da ove efekte podrži i izjednači ten.

Nakon umivanja nanela sam Ageless Day & Night Cream na lice i vrat. Ova brzoupijajuća krema, kremaste teksture, omogućava da vam koža već nakon prvog nanošenja bude svilenkasta na dodir.
Kako bi noćna nega bila potpuna tu je Ageless Night serum.
Kombinacija 9 bijnih ulja i vitamina E, biranih prema svojim antioksidativnih i nekomedogenim svojstvima , smanjuju vidljiivost bora, pospešuju elastičnost kože, ujednačavanju ten i hrane kožu,čineći je duboko hidriranom i glatkom.

Ovu močnu kombinaciju za dnevnu i noćnu negu preporučila bih svim tipovima zrelije ili suve i dehidrirane kože.

Proizvod koji ima višenamensku upotrebu je krema Soothing Hydration Cream koju možete koristiti u kombinaciji sa Agless Day i Night serumom ukoliko je vaša koža sklona aknama, crvenilu i raznim iritacijama.

Osetljiva koža biće vam zahvalna, jer Soothing Hydration Cream ima antiupalna i antibakterijska svojstva.

Pogodna je kao nega nakon raznih tretnama lica.

Želiš da tvoja koža bude hidrirana i da očuvaš njenu mladolikost?

Reborn Cosmetics je pravi izbor za tebe.

Više informacija o Reborn Cosmetics pronadjite ovde.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts