FashionMag42 vam predstavlja best seller anti age proizvod na tržištu

Brend koji se po nama izdvojio sa revolucionarnim proizvodima i definitivno radi zaslužio je da bude prvi predstavljen u seriji članaka koje ćemo objaviti u narednom periodu. Najbolji proizvodi protiv starenja kože u koje se kunemo su VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST dnevna i noćna krema.

Fine linije, bore, tamne fleke, opuštenost… ovo su sasvim normalne stvari koje se dešavaju našoj koži kako starimo. Postoji način da preokrenemo znake oštećenja i podstaknemo proizvodnju kolagena, korišćenjem VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST krema.

Vichy mineralizovana termalna voda po prvi put je udružena sa anti-aging peptidima i vitaminom Cg radi korekcije znakova gubitka kolagena na koži.
Ova nega se preporučuje ženama koje žele novu generaciju proizvoda izuzetnog anti-ageing delovanja i efikasnosti, uz sastojke prirodnog porekla.Vidljivo smanjuje bore, preoblikuje konture lica, smanjuje vidljivost pigmentacijskih fleka.

Kremasta tekstura koja se pretvara u baršunasti osećaj.Koža je trenutno glatka.Osećaj prijatne kože nahranjene hidratacijom. Brzo upijajuća, nelepljiva i nemasna.

Nanesite svako jutro, na suvu kožu ili posle upotrebe LIFTACTIV ANTI-AGE seruma. Izbegavajte područje oko očiju.

Collagen Specialist noćna nega osmišljena je kako bi zaštitila kožu od spoljnih štetnih uticaja i tokom noći oporavila oštećenja koja se akumuliraju tokom dana.

Formula koja sadrži antiejdžing peptide za učvršćivanje kože i vitamin Cg + resveratrol prirodnog porekla, koji je poznat po svom dejstvu na neujednačen ten. Ova krema se preporučuje ženama koje žele negu protiv znakova starenja i za zdraviji izgled kože. Biopeptidi su kratki fragmenti proteina, koji se bore protiv gubitka kolagenskih vlakana.

Vitamin CG Povećava blistavost. Vichy Vulkanska voda jača prirodnu odbranu kože. Vulkanska voda Vichy je rođena u vulkanima regiona Overnja. Bogata sa 15 esencijalnih minerala.

Za negovanu, blistavu i mladoliku kožu koristite proizvode iz LiftActiv Collagen Specialist linije.

Naslovna fotografija izvor: vichy.rs

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.