FashionMag42 intervju: Milica Bešlić & EMBESHA

FM42:Kada si shvatila da želiš da dizajniraš kupaće kostime?
Kao diplomirani modni dizajner, posvećeno sam istraživala tržište i shvatila sam da veliki broj žena nije zadovoljan celokupnim modelom. Stoga sam pokušala da stvorim spoj svega što bi jedan kupaći kostim trebalo da sadrži – kvalitet, udobnost, pravi izbor materijala, dizajn modela i cenu. Modeli koji su deo prve kolekcije su prilagođeni svim tipovima građe kako bi se svaka žena osećala lepo i prijatno, kako u svom telu – tako i u svom kupaćem kostimu. Samim tim što imate mogućnost da kombinujete gornji i donji deo različitih modela, dozvoljava vam da istaknete i sakrijete baš ono što želite.

Model: Jovana Butorović

Pored kostima, u ponudi su i haljine koje tonovima prate kupaće kostime. Kao neizostavni deo garderobera svake dame, haljine su prilagođene uživanju na plaži ali i udobosti doma, kao kućne haljine. Iako već elegantne, obogaćene su detaljima ali, kao što sam već rekla, pre svega su udobne i praktične.

Dizajnerka Milica Bešlić

FM42: U čemu pronalaziš inspiraciju i, kada se radi o materijala, koje najviše voliš da koristiš?
Glavna inspiracija mi je, naravno, ono što je i prva asocijacija na kupaće kostime – leto, plaža, pesak, plavo nebo. Ovim dizajnom sam pokušala da doživimo daleke egzotične destinacije i osetimo čari njihove flore i faune. Zlatna boja je u ovom slučaju sinonim za neizostavno sunce, dok lanci predstavljaju snagu žene i njenu neraskidivnu vezu sa gorepomenutom prirodom.

Ceo doživljaj upotpunjuje materijal likra čije se sitne šljokice presijavaju na suncu i ne dozvoljavaju da EMBESHA kupaći modeli, kao i njihove vlasnice, prođu nezapaženo. Ovaj put je baš likra bila moj izbor jer je to materijal koji je kvalitetan, ne zadržava vodu i vlagu, veoma brzo se suši i prijatan je za kožu na koju jako lepo prijanja.

FM42:Kome je namenjena EMBESHA?
EMBESHA brend je namenjen svim jakim ali senzualnim damama koje se ne libe da iskažu svoju hrabrost i da izlaze iz okvira identičnih. Dizajn ovih kupaćih kostima vam neće dozvoliti da ostanete neprimećene pa morate biti spremne na konstante poglede uprte u vas. Takođe, dizajn je namenjen svim ženama koje su jednostavno slobodne i cene spoj udobnosti i kvaliteta sa modernim dizajnom.

FM42:Gde možemo da saznamo više o brendu?
Za sada je to moguće na zvaničnom Instagram nalogu brenda EMBESHA. Na profilu je istaknuta celokupna ponuda, informacije o načinu na koji možete posedovati svoj jedinstveni model, kao i svi detalji o poručivanju i preuzimanju modela.

U toku je izrada veb sajta koji će omogućiti lakše informisanje, poručivanje i bržu komunikaciju. Ono što će svim potencijalnim kupcima olakšati izbor kupaćeg kostima jeste mogućnost virtuelnog kombinovanja modela i dezena. Na taj način će svaka dama imati jasnu predstavu o tome kako bi izgledao njen jedinstveni kupaći kostim.

FM42:Kakvi su ti dalji planovi?
Kada je reč o daljim planovima, već sada mogu da najavim izlazak nove kolekcije koju ću sa zadovoljstvom predstaviti u oktobru. Asortiman će biti proširen i obogaćen, ali za sada ne bih otkrivala o čemu je tačno reč. Držaću vas u neizvesnosti. Svakako pratite naše objave na društvenim mrežama kako biste bili blagovremeno obavešteni. Do tada su u ponudi modeli iz prve kolekcije, od kojih neki mogu biti baš vaši.

Pozdrav Milica Bešlić – EMBESHA

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts