Search
Close this search box.

Fashionmag42 intervju: Maja Subotić

FM42: Majo, kada si shvatila da želiš da se baviš modnim dizajnom?
Potreba da stvaram i kreiram kod mene postoji ceo zivot. Još kao dete, stalno sam slikala i crtala sve što mi padne na pamet.. Zvanično modnim dizajnom sam počela da se bavim 2020. godine kada sam shvatila da želim da spojim modu i umetnost kao jednu celinu. Sada, pored toga što imam svoj brend, svoje znanje i iskustvo unapredjujem na Univeriztetu Metropolitan, Fakultet digitalnih umetnosti gde sam treća godina modnog dizajna.

FOTO: Alejandro Scott

FM42:Šta te inspiriše dok kreiraš kolekcije?
Moda se stalno menja, a ja želim da unesem nove promene i ideje kroz umetnost. Mislim da me posebno inspiriše to što želim da nadmašim samu sebe i napravim nešto što još nije vidjeno.

FOTO: Alejandro Scott

FM42:Imala si priliku da predstaviš kolekciju na BAFE eventu. Kakvi su ti ustisci?
Učešće i sama revija na BAFE-u je velika stvar, zahvalna sam ekipi kako je sve proteklo. Predstavila sam kolekciju “Mystical world” gde sam dobila divnu reakciju ljudi, što mi puno znači.

FOTO: Nenad Karlić

FM42: Kome je namenjen tvoj brend?
U ponudi koju moj brend nudi, svako može pronaći nešto što mu odgovara, bez obzira na broj godina.

FOTO: Nenad Karlić

FM42: Gde možemo da saznamo više o brendu i kakvi su ti planovi za 2024.godinu?
Brend možete pronaći na svim društvenim mrežama, kao i na youtube-u. Tamo možete videti sav moj rad i čuti sve informacije vezane za brend. Ono što planiram u 2024. godini jeste rad na novim kolekcijama i izlaganje na kako domaćim, tako i stranim modnim revijama.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts