Search
Close this search box.

Ekskluzivno pop pevačica Jellena Lalović za FashionMag42

Jellena, kako je došlo do saradnje sa muzičarem Marjanom Mladenovićem?
Spojio nas je Kemal Monteno pre par godina u Leskovcu i kada nas je nažalost napustio, Marjan me je zamolio da mu budem gost u numeri. Tako smo je posvetili Kemi, čak je i njegova ćerka Adriana iz Sarajeva čula pesmu i mnogo joj se svidela. Posebno nam je drago zbog toga.
Pesma “Uz tebe mogu sve ” naišla je na lep prijem kod publike. Kada možemo očekujemo Vaš ulazak u studio?
Ja se nisam nadala ni ovakvom uspehu pesme i gostovanjima pred kraj godine i mnogim televizijama, radio stanicama. To mi je nekako i signal da me se publika uželela i zato ću sledeće godine sa svojim saradnicima pokušati da obradujem sve jednom mojom numerom i malim muzičkim povratkom na scenu. Mediteranski pop pravac je nešto što me oslikava i tu najbolje plivam.
Obzirom da ste nedavno postali majka, kako sada izgleda Vaš dan?
Ceo dan sam sa bebom i ako moram da izadjem to je na dva sata, a nekada ga vodim i sa sobom jer ga dojim. Smatram to neverovatnom bliskošću. On uživa i kao da sve razume, i uopšte nije zahtevan.
Koji kozmetički proizvod Vam je omiljeni?
Pored Afrodite koristim i nemačku marku DM koja ima široku paletu ponuda i dekorativne  kozmetike za negu tela kao i babylove program koji je povoljniji i neobično interesantan za bebe. Kako kažu, provereno i odobreno br.1. u Nemačkoj.
Kakvi su Vam poslovni planovi za 2016.- tu godinu?
Beba je od sada u prvom planu, ali ja sam žena od akcije, poslovna i želim da radim. Videću kada ću se aktivno vratiti poslovima marketinga i pr.-a, kao i službi u Gradu Beogradu, jer žena mora imati i vremena za sebe, da zarađuje, ali zbog stresnog posla moraće malo sve da sačeka. Planiram da doktoriram,imam još rad da završim i to je sasvim dovoljno. Sve najbolje i puno ostvarenih želja, dece i ljubavi u 2016.god  želi Jellena Lalović.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts