EFIKASNA NEGA I ZAŠTITA UZ LETNJI POKLON ZA VAŠU KOŽU

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Nega kože čest je predmet razgovora među ženama, a preporuka prijateljica veoma je važna za sticanje novih saznanja o nezi kože. Pri izboru adekvatnog preparata za negu, uz to je dovoljno da pratite izgled i potrebe svoje kože u različitim situacijama, periodima dana i tokom godišnjih doba. Da biste bili potpuno sigurni potražite i savet farmaceuta u vašoj apoteci.


Svaki dobar farmaceut reći će vam da, pored sastojaka koji zadovoljavaju specifične potrebe vaše kože, postoje oni sastojci preparata za negu i zaštitu od sunca koji su neohodni svakom tipu kože, posebno tokom leta.


Među njima posebno mesto zauzimaju glicerin i hijaluronska kiselina, dva dokazano moćna sastojka za dubinsku i dugotrajnu hidrataciju kože, koja je tokom toplih dana najpotrebnija vašoj koži da bi bila zdrava i izgledala blistavo i podmlađeno.
Glicerin i hijaluronska kiselina imaju osobinu da vezuju velike količine vode u koži i time joj pomažu da dugotrajno zadrži opmtimalnu hidriranost. Ova dva sastojka, upravo zbog toga, sadrži veliki broj Eucerin®preparata za čišćenje, negu, anti-age negu i zaštitu od sunca.


Glicerin nema nema boju, miris i veoma je važan hidrirajući sastojak jer dokazano odgovara čak i osetljivoj koži, dok je hijaluronska kiselina veoma važna za anti-age efekat preparata. Vezujući velike količine vode hijaluronska kiselina popunjava bore iznutra i tako vraća koži jedrinu i mladalački izgled. Formulacija krema i seruma iz Eucerin®Hyaluron-Filler linija zasniva se na izuzetno efikasnoj Eucerin® kombinaciji hijaluronske kiseline dugog ili srednjeg i kratkog lanca, koja daje trenutne i dugotrajne efekte u borbi protiv starenja kože, obezbeđuje adekvatnu hidrataciju i umanjuje bore na površini i duboko u koži.
Kada je zaštita od sunca u pitanju, u Eucerin® preparatima specijalno formulisanim za ovu namenu zaštitu od UVA i UVB zračenja obezbeđuju filteri širokog spektra koji blokiraju i UVA i UVB zrake i pružaju visoku, SPF30 i SPF50, ili vrlo visoku SPF50+, zaštitu od štetnog delovanja UV zračenja, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije poznate pod skraćenicom HEVIS.


Ali, pored toga, biološku zaštitu od potencijalnih oštećenja kože izazvanih sunčevim zdračenjem, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS), obezbeđuje Likokalkon A. Ovaj snažni oksidans, koji se dobija ekstrakcijom iz korena kineskog sladića, prisutan je i u mnogim Eucerin® preparatima za negu osetljive i atopične kože, ali i u preparatima za negu problematične kože sklone aknama, jer deluje i protivupalno i smanjuje iritacije. Likokalkon A sadrži, takođe, i Eucerin® Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C – udruženo dejstvo ova dva snažna oksidansa, podržano i hijaluronskom kiselinom, obezbeđuje i dugotrajno čuva svežinu, jedrinu i mladalački izgled kože.

INFO PLUS:
Podelite sa prijateljicama vest o Eucerin® promocijama koje vas od sredine juna do sredine jula očekuju u partner apotekama širom Srbije.
U toku ovog perioda kupovinom Eucerin® preparata u vrednosti preko 1000 dinara na poklon dobijate komplementarni Eucerin® preparat.
Pored toga, uz kupovinu dva Eucerin® preparata za antiage negu (dve kreme ili krema i serum) kao poklon dobijate antirid, specijalno formulisan za anti-age negu osetljivog područja oko očiju, dok uz kupovinu dva preparata za zaštitu od sunca, na poklon dobijate treći preparat za zaštitu od sunca.
O datumima Eucerin® promocija raspitajte se u najbližoj Eucerin® partner apoteci ili na sajtu eucerin.rs. Informacije o Eucerin® promocijama možete pronaći i na FB strani Eucerin Srbija.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara