Search
Close this search box.

Porodični dan, organizovan u nedelju, 10.09.2023. od strane kompanije Beohemija, vlasnika brenda Duel, bio je mnogo više od običnog događaja kom je glavni cilj zabava.
Bila je ovo prilika da predstavnici češkog holdinga CE Industries, u čijem sastavu od septembra 2021. posluje i zrenjaninski gigant, pokažu zahvalnost zaposlenima za predan rad i sve inicijative koje su timski sprovedene, nakon preuzimanja jedne od najvećih fabrika u regionu za proizvodnju deterdženata, omekšivača i proizvoda kućne hemije.


„Kao, pre svega porodična kompanija, a potom i holding koji zajedno sa svojim ćerka-firmama, zapošljava širom sveta preko 10.000 zaposlenih, nastojimo da kompanijske vrednosti, poštovanje, profesionalizam, poverenje, stabilnost, integritet i brigu o zaposlenima, prenosimo podjednako u sve sfere našeg poslovanja.
Svesni smo da uspešan poslovni sistem čine zadovoljni zaposleni, poslovni partneri i društvena zajednica u kojoj posluje, stoga se trudimo da zajedno napredujemo u korak sa svim trendovima, ali i izazovima modernog društva. Da dela govore više od reči pokazuju i naša dosadašnja ulaganja, vredne kapitalne investicije kako u proizvodnu opremu, tako i u IT infrastrukturu.
Istovremeno, razvoj naše kompanije, a pre svega naših brendova Duel, Spin, Pompa i Selection, podrazumeva utemeljenu dugoročnu strategiju, koju sprovodimo i koja nas, verujemo, vodi ka proizvodnom lideru u regionu Jugoistočne Evrope, a sve nas, kako zaposlene, tako i naše poslovne saradnike, čini zadovoljnim i sigurnim.

Briga o onima kojima je pomoć najpotrebnija je poseban segment našeg poslovanja. CSR aktivnostima koje sprovodimo u kontinuitetu, opravdavamo status društveno odgovorne kompanije.
Naša dva naroda vezuju vekovno dobri odnosi, podjednako prijateljski i poslovni. Da smo na dobrom putu govori i podrška Ambasade Republike Češke, kao i lokalne uprave. Cilj nam je da sve primere dobre prakse naših kompanija, koje beležimo širom Centralne i Zapadne Evrope, prenesemo u Srbiju i u kompaniju Beohemija, na naše zaposlene i naš liderski brend Duel, koji u sebi nosi veliki potencijal za razvoj, kako u regionu, tako i na novim ino-tržištima “ , istakao je Roman Kratochvil, CEO kompanije.

Pod geslom „DUEL Happy Family Day“, kroz druženje, animacije i igru, najmladji, ali i svi članovi porodice zaposlenih i poslovnih partnera, imali su priliku da se upoznaju sa radnim okruženjem svojih najbližih. Posebno interesovanje mališana izazvao je modernizovani pogon tečnih deterdženata, kao i labaratorija Kontrole kvaliteta i Razvoja novih proizvoda.

Ovom prilikom, kompaniji Beohemija, uručeno je specijalno priznanje za uspehe postignute u sektoru hemijske industrije, od strane sekretara Privredne Komore Srbije, g-dina Dragana Stevanovića.
Nemamo sumnju da će dan u fabrici svojih roditelja, najmladjim članovima porodica ostati u najlepšem sećanju, a sam dogadjaj postati deo lepe tradicije.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts