Drugi “Serbia Fashion Day” u produkciji Vesne De Vinče oduševio Parisku elitu

Drugi “Serbia Fashion Day” u produkciji Vesne De Vinče oduševio Parisku elitu

Igor i Bata briljirali, Srbija dobila parfem. Nakon što su prvom manifestacijom pre godinu dana oduševili Parižane, drugi  “Serbia Fashion Day” u produkciji Vesne De Vinče koja je i idejni tvorac projekta, održan je u četvrtak veče u Parizu, a revije Igora Todorovića i Bate Spasojevića doživele su ovacije u svetskoj prestonici mode.
Princ Dušan Karadjordjević i Princeza Barbara Karadjordjevic

Spektakularne revije srpskih dizajnera nisu jedino što je učinilo ovaj dogadjaj nezaboravnim, jer je u rezidenciji ambasadora Republike Srbije u Francuskoj, gospodina Rajka Ristića koji je sa suprugom Majom bio domaćin večeri, promovisan i parfem posvećen Srbiji. Naime, inspirisan De Vinčinim projektom “Srbija, zemlja jorgovana”, vlasnik najstarije parfemske kuće u Francuskoj “Mezon Doran” (Maison Dorin) Bašar Nasri kreirao je čitavu liniju istoimenih parfema. Prva koja je imala priliku da dobije parfem “Land of Lilacs” bila je princeza Barbara Karadjordjević, čiji je pokojni suprug Aleksandar Pavlov Karadjordjević sa Vesnom i pokrenuo projekat.

Jedna od poslastica za sve prisutne bilo je pojavljivanje jedne od najboljih mladih pevačica Francuske, učesnice takmičenja “The Voice”, Dies, koja je otpevala pesmu “Feeling good”.  U revijama srpskih dizajnera i specijalnih gostiju Ali Karuija (Tunis) i Kristofa Gijarmea (Francuska) koje su ispraćene ovacijama a koje je režirala srpski supermodel Sladjana Tesla iz prvih redova uzivali su oskarovac prineza Barbara i njen sin princ Dušan, oskarovac Skot Hilier, naučnik Igor Bogdanof sa suprugom, vitezovi reda Svetog Lazara iz Jerusalima, brojni ambasadori, istaknuti predstavnici kulturnog, modnog i javnog života Pariza i mnogi drugi, a sam dogadjaj pratilo je više od 50 medijskih kuća iz Francuske i sveta.
Foto: Mirko Tabašević

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.