Došlo je VREME ČUDA – debi album benda u prodaji!

Došlo je VREME ČUDA – debi album benda u prodaji

Beogradska hard rok grupa Vreme čuda objavila je istoimeni debi album za diskografsku kuću Multimedia Music.

Izlazak prvog albuma je za svaki bend sigurno jedan od najvažnijih događaja, shvataš da nisi više ’demo’, već ulaziš u svet ozbiljnih igrača“ kaže bend koji je na nedavno organizovanom druženju sa prijateljima i fanovima, i zvanično predstavio svoje prvo izdanje.

Muzika za nas nisu cifre, nije biti bolji od drugih, već deliti sa ljudima dobar ’vajb’, glasno izgovoriti sve što imaš da kažeš. Naš cilj je da naša muzika dođe do ljudi i da se prepoznamo“ kažu čanovi benda nestrpljivo čekajući priliku da i uživo predstave svoje pesme i dodaju da je to za njih ogromna radost, ali i ozbiljna odgovornost: „Tu odgovornost imamo i pred publikom, ali i pred velikim muzičarima koji su i gosti na albumu. Pored našeg producenta Vlade Negovanovića, tu su Aleksandar Lokner, Dragutin Jakovljević Guta i Saša Ranđelović Ranđa.

Bend Vreme čuda nastao je 2015. godine. Od početka verujući da se kvalitete muzike ne meri tržištem i trendovima, izabrali su teži, ali iskreniji put. Stvaraju i sviraju autorsku muziku, ali slede najbolje primere od 70-tih godina i zlatnog doba rock’n’rolla, do nekih savremenih bendova.

Osvajaju prostore, a u biografiji već imaju veliku binu „Beer Festa“ (pobednici takmičenja mladih bendova), Halu sportova (predgrupa na slavljeničkom koncertu „Galije“) i dosta svirki u probranim klubovima u kojima se sluša i neguje dobar rok zvuk. Posebnu čast učinio im je Peca Popović kada ih je pozvao da sviraju na otvaranju izložbe kojom slavi 50 godina u rok-novinarstvu i svoj ogromni autoritet i renome uložio u preporuku publici da ozbiljno računa na njih.

Oni su Mateja Nikolić (bas-gitara, čelo), Mihailo Ristić (gitara, vokal) i Vlada Migrić (bubanj) ali ističu da su im u realizaciji prvog izdanja puno pomogli Mihajlo Andjelković, Saša Ranđelović Ranđa, Dragutin Jakovljević Guta, Aleksandar Lokner, Vlada Negovanović, Matija Mesaroš…

Album je sniman u studiju SKY, produkciju potpisuje Vladimir Vlada Negovanović a izdanje je pomogao SOKOJ.

Album „Vreme čuda“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Foto: Nebojša Babić

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod