Search
Close this search box.

DOKUMENTARNA SERIJA “HAMEROVI” OTKRIVA NASLEĐE MRAČNIH TAJNI DINASTIJE HAMER

HAMEROVI, dugo očekivani dokumentarni serijal discovery+ koji beleži duboko zabrinjavajuće optužbe protiv miljenika kritike, glumca Armija Hamera i mračnog, izopačenog nasleđa dinastije Hamer, emituje se na TLC kanalu, nedeljom od 22 sata. Sa ekskluzivnim pristupom i šokantnim otkrićima, dokumentarni film vodi gledaoce u mračne igre porodice Hamer tokom tri razotkrivajuće epizode.

Optužbe za silovanje i zlostavljanje iznete protiv Armija Hamera u poslednjih nekoliko godina samo su vrh ledenog brega kada je u pitanju porodica Hamer. Sa HAMEROVIMA, svedoci smo zaista uznemirujućih detalja i zlokobnih tajni koje novac i moć ne mogu zauvek da skrivaju,” rekao je Džejson Sarlanis, predsednik kriminalističkog i istražnog sadržaja, na linearnim kanalima i strimingu. “Ovaj dokumentarac pruža važnu platformu za neverovatno hrabre žene koje su se javile da podele svoje priče, i nadamo se da će njihova hrabrost inspirisati druge da nastave smislene razgovore o zlostavljanju u našem društvu.”

Hamerov meteorski uspon do slave srušio se kada su žrtve počele da izlaze sa uznemirujućim pričama o ropstvu, fantazijama o kanibalizmu, vezivanju i to je bio samo početak. Optužbe za silovanje i zlostavljanje iznete protiv Armija Hamera 2021. šokirale su holivudske insajdere i fanove širom sveta. Ovaj dokumentarni film počinje 2020. na vrhuncu Hamerovog uspona. Uz ekskluzivna otkrića Armijeve tetke, Kejsi Hamer i višestrukih preživelih od Armijevog navodnog zlostavljanja, dokumentarni serijal iznosi na videlo mračne tajne – od optužbi za nasilje i zlostavljanje do političke manipulacije i finansijske prevare – skrivene u jednoj od najistaknutijih američkih porodica.

Svaka epizoda će osvetliti izopačeni obrazac zlostavljanja koji se proteže daleko dalje od optužbi protiv osramoćenog glumca. Zajedno sa mnoštvom neverovatnih arhivskih snimaka, HAMEROVI prepliću jezivu priču o disfunkcionalnosti i zlobi koja raste iza decenija moći i novca.

Režiju serijala HAMEROVI potpisuju Eli Hakami i Džulijan P. Hobs za discovery+. Kejsi Hamer je u ulozi konsultanta.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts