dm Ženska trka u nedelju na Adi Ciganliji

Tradicionalna dm Ženska trka u organizaciji Beogradskog maratona, održaće se u nedelju, 02. oktobra 2022. godine sa početkom u 10 časova, na Adi Ciganliji pod sloganom „Ja to mogu!“

Organizator najavljuje veći broj prijavljenih učesnica nego prošle godine i brojku od preko 1500 žena koje će tog dana istrčati ili prošetati krug oko jezera, dužine 7,7 kilometara. Iz tog razloga nisu isključene gužve u delu pešačke staze celom dužinom, u periodu od 10-11 časova.

Start trke je u 10 časova kod Okruglog kupatila na Adi Ciganliji. Sve učesnice očekuje bogat zabavni program već od 9 časova – zajedničko zagrevanje, Zumba, nagradna igra i brojne druge aktivacije.

Ovaj sportski događaj ima za cilj promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ali i dobro druženje, jačanje ženske solidarnosti kroz aktivizam, podršku i motivaciju.

Sve učesnice dm Ženske trke će u učesničkom paketu dobiti zvaničnu majicu trke, kao i poklone naslovnog sponzora dm drogerie markt, a nakon pređenih 7,7 km – na cilju ih očekuju medalje i osveženje.

Dođite da zajedno podržimo dame koje će ponosno reći „Ja to mogu!“ i poručiti svima da je uz malo volje moguće pobediti sopstvene životne rekorde.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u