dm Ženska trka u nedelju na Adi Ciganliji

Tradicionalna dm Ženska trka u organizaciji Beogradskog maratona, održaće se u nedelju, 02. oktobra 2022. godine sa početkom u 10 časova, na Adi Ciganliji pod sloganom „Ja to mogu!“

Organizator najavljuje veći broj prijavljenih učesnica nego prošle godine i brojku od preko 1500 žena koje će tog dana istrčati ili prošetati krug oko jezera, dužine 7,7 kilometara. Iz tog razloga nisu isključene gužve u delu pešačke staze celom dužinom, u periodu od 10-11 časova.

Start trke je u 10 časova kod Okruglog kupatila na Adi Ciganliji. Sve učesnice očekuje bogat zabavni program već od 9 časova – zajedničko zagrevanje, Zumba, nagradna igra i brojne druge aktivacije.

Ovaj sportski događaj ima za cilj promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ali i dobro druženje, jačanje ženske solidarnosti kroz aktivizam, podršku i motivaciju.

Sve učesnice dm Ženske trke će u učesničkom paketu dobiti zvaničnu majicu trke, kao i poklone naslovnog sponzora dm drogerie markt, a nakon pređenih 7,7 km – na cilju ih očekuju medalje i osveženje.

Dođite da zajedno podržimo dame koje će ponosno reći „Ja to mogu!“ i poručiti svima da je uz malo volje moguće pobediti sopstvene životne rekorde.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts