CENA SERIJE GLEE dokumentarac koji nedeljom u 22h stiže na TLC

“CENA SERIJE GLEE” DOKUMENTARAC KOJI NEDELJOM U 22H STIŽE NA TLC

KANAL

Kulturni fenomen i hit muzička serija, „Glee“, katapultirala je grupu relativno nepoznatih lica među međunarodne superzvezde i do temelja potresla pop kulturu. Serija koja je pokrenula novu eru prihvatanja takođe je bila opterećena ekstremnim razaranjem iznutra. Beskrajni skandali, tabloidni tračevi i fatalne tragedije mučile su zvezde u usponu u onome što je trebalo da bude najradosnija serija na televiziji. Sada kanal ID povlači zavesu na „Glee“ da bi istražio surovu stvarnost slave u trodelnoj limitiranoj seriji, „Cena serije GLEE“, koja se prikazuje nedeljom u 22h na TLC kanalu.

„'Glee' je bio kulturni fenomen koji se javlja jednom u generaciji koji se hrabro suprotstavljao društvenim normama i generisao revolucionarne diskusije o seksualnosti, rasi, invalidnosti i porodici. Svaka nedelja ispunjena muzikom donela je radost tolikom broju ljudi, ali nažalost, čak i jedna od najsrećnijih serija na televiziji nije mogla da izbegne mračno podnožje Holivuda i ludilo društvenih medija u nastajanju", rekao je Džejson Sarlanis, predsednik kriminalističkog i istražnog sadržaja, linearnog i striminga.

„Cena serije GLEE“ raspakuje živote članova glumačke ekipe na setu i van njih kroz do sada viđene.intervjue koji pokazuju zahteve za učešće u hit TV seriji i mračnoj drami iza scene. Uz nepristrasne filtere, čujte direktno od onih izvan glumačkog balona koji mogu da obezbede viđenje bez ikakvih obaveza, kao što su rođaci i prijatelji članova glumačke ekipe „Glee“; oni koji su bili na setu i blizu njega kao što su dekorateri, frizeri, stilisti i publicisti; i šou biznis reporteri koji su pratili ovaj fenomen. Intervjui onih koji su bliski pokojnom Koriju Montejtu rasvetlili su glumčev put do međunarodnog priznanja i demone koji su ga proganjali, što je dovelo do predoziranja u njegovoj 31. godini u hotelskoj sobi u Britanskoj Kolumbiji. Oni
koji su radili na setu i zajedno sa Markom Salingom daju komentare na njihov radni odnos i šok mračnog i uznemirujućeg otkrića dečje pornografije u Salingovom posedu koje je dovelo do njegove smrti samoubistvom u 35. Džordž Rivera, otac Naje Rivere koju je izgubio slučajnim utapanjem u jezeru, odaje lično i intimno priznanje svojoj ćerki tako što se osvrće na Najin život kao mlade glumice i priča kako je njena karijera uzela maha, prikazujući njen put od deteta glumca do navijačice.

Kanal ID će deliti ekskluzivni sadržaj na mreži, zajedno sa radom sa uticajnim ličnostima iz pop kulture, kako bi istražio tragediju i misteriju oko ove kultne serije. Ekskluzivni snimci i društveni razgovori uživo, zajedno sa dubljim video zapisima i člancima, pružiće korisnicima potpun uvid u specijalne stvari i istražiti mnoge aspekte Glee fenomena. Obožavaoci mogu da prate i učestvuju na društvenim mrežama pomoću ID-a koristeći #PriceofGlee.

CENA SERIJE GLEE je nastala u produkciji Ample Entertainment za potrebe kanala ID (Investigation
Discovery).

Trejler: https://youtu.be/h3x7voQ1YqM

O kompaniji Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros.
Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.