Brend Eau Thermale Avene – kako je sve počelo i zašto smo globalni lideri na polju dermatološke kozmetike …

Brend Eau Thermale Avene – kako je sve počelo i zašto smo globalni lideri na polju dermatološke

kozmetike …

Bogata istorija brenda Avène počinje u malom selu Avène na jugu Francuske, u dolini reke Orb na obodima planina Cévennes. Vezuje se za početke Avène dermatološkog hidroterapijskog centra, a lekovitost njegovog termalnog izvora vode učinila ga je poznatim širom Francuske i šire. Na izvoru otkrivenom 1736., termalna voda izvire iz granitnih i krečnjačkih masiva Crne planine, nakon što je dugi niz godina tekla ispod zemlje.


Dermatološke laboratorije Avène grade odnos poverenja između laboratorija i kupaca baziran prvenstveno na dokazanoj efikasnosti Avène termalne vode, kao glavnog sastojka svih proizvoda. Dermokozmetički proizvodi Avène priznati su, prepoznati i prihvaćeni zahvaljujući visokom stepenu tehnoloških istraživanja podsticanih strogim farmaceutskim pravilima uz istraživanje biljaka, što je jedinstveno obeležje ovog proizvođača.


Svojim farmaceutskim usmerenjem, Dermatološke laboratorije Avène postale su svetski uzor u odručju dermatokozmetike i pouzdan partner farmaceuta i lekara u svetu. Danas, Dermatološke laboratorije Avène svoje proizvode osim u Francuskoj prodaju i u preko 100 zemalja u svetu, među kojima je i Srbija.


Brend Avène ima veliku paletu proizvoda namenjih svim tipovima i različitim zdravstvenim stanjima kože, a poseban akcenat uvek stavlja na osetljivu kožu.


Pored imperativa vrhunskog kvaliteta, bezbednosti i efikasnosti proizvoda, u srcu brenda je misija očuvanja okoline i ekološki pristup kojim se vodi u svim fazama funkcionisanja. Iza zadovoljstva korisnika Avène proizvoda, stoji održiv razvoj brenda koji osvaja svet svojom lepotom i težnjom da bira samo ono najbolje – iz prirode, za prirodu, kao i pojedinca!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts