BOJANA JOVETIĆ oduševila publiku 41. Belgrade Fashion Week-a kolekcijom ”Something About Her”!

 
BOJANA JOVETIĆ, modna dizajnerka, koja je svojom prvom revijom u oktobru 2016. godine privukla pažnju modne publike i medija,
 sinoć je u okviru druge večeri Belgrade Fashion Week-a prezentovala kolekciju za proleće/leto 2017, za koju je nagrađena velikim aplauzom!
 Bojana Jovetić / Foto Djordje Tomić
 

Kolekcija nosi naziv  ​ Something About Her​ i posvećena je romantičnim damama, koje su prihvatile njen ”izazov” iz prethodne kolekcije, i koje su se prepoznale u njenom radu, smele u svom modnom izrazu. Karneri, kao neizbežan trend ove sezone, najupečatljiviji su detalj kolekcije. Različitih materijala i boja aplicirani na suknjama, bluzama i jaknama, deo su ove romantične priče koju čine još i lepršave haljine, kratke suknje, jakne, pantalone, košulje. Ono čime se dizajnerka posebno ponosi su pažljivo izabrani i izuzetno kvalitetni materijali. Pored svile, kože i viskoze, Bojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno ​-​sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove.

I ova kolekcija Bojane Jovetić vrlo je nosiva, sa velikim izborom komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike.
Mnogobrojnu publiku na reviji činile su upravo dame, a revija je ispraćena velikim aplauzom.
Reviji je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti, među kojima su: Anđelka Prpić, Ana Stanić, Marina Tadić, Lena Bogdanović, Ashok Murty, Sara Jovanović, Bojana Janković i Ivana Škorić, Boba Latinović, Marija Tarlać, Aleksandra Jeftanović…

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts