Search
Close this search box.

Body Shape Studio-Gubitak do 1300 kalorija tokom 50-minutnog treninga

Oslobodite se viška kilograma, celulita, toksina, zategnite kožu, poboljšajte fizičko i mentalno stanje uz Body Shape Studio

Dobrodošli u Body Shape Studio gde možete pronaći najsavremeniju tehnologiju vežbanja. Kombinacija kardio vežbi sa vakum masažom pod pritiskom i infracrvenim zagrevanjem u InfraShape Horizontal kapsuli i najnaprednija verzija roll masažnih sprava za smanjenje celulita, mršavljenje, izbacivanje toksina, bolju cirkulaciju, zatezanje selektovanih delova tela, čvršću i glatku kožu i uklanjanje mišićne napetosti na Roll Shape masažeru.

Body Shape Studio omogućuje poboljšanje funkcionisanja limfnog sistema bez zamornih fizičkih vežbi. Dejstvom infracrvene svetlosti, koje Infra Shape Horizontal kapsula emituje, telo nam se zagreva, što dovodi do znojenja. Protok krvi se ubrzava da bi nam se telo rashladilo na optimalnu temperaturu, što znači da nam organizam funkcioniše povećanim intenzitetom.  Infra Shape Horizontal kapsula objedinjuje vakuum masažu pod pritiskom sa infracrvenim zagrevanjem, čime pospešuje smanjenje telesne težine, veoma brzo sagorevanje kalorija i veoma efikasno oblikovanje tela.

Roll Shape kombinuje lekovite efekte infra crvenog zagrevanja sa pozitivnim uticajem masaže. Infracrvena tehnologija značajno dobrinosi čvrstoći tela, jača mišiće, opušta mišiće, zateže kožu i ublažava strije… Roll Shape profesionalni uređaj za limfnu masažu omogućava korisnicima odabir između širokog obima programa i funkcija, koje svaki korisnik prilagođava svojim potrebama, i povrh svega, ne zahteva neki poseban fizički napor, tako da i oni sa malo manje volje za treningom, uz Roll Shape mogu i te kako održavati sjajan izgled.  Roll Shape masaža stimuliše proizvodnju limfne tečnosti i širenje limfnih sudova, što je čini jednom od najefikasnijih metoda mršavljenja i eliminacije celulita, pomaže nam da se osećamo bolje nakon stresnog dana.

Treningom u Body Shape Studiju ne gubite samo masne naslage već i povećavate mišićnu masu koja vam pomaže da dođete do lepo oblikovanog tela.  Zbog specifičnosti treninga, svakom našem klijentu preporučujemo da dodje bar 15 minuta ranije, kako bi se temeljno pripremili i kako bi se u potpunosti upoznli sa treningom. Prilikom dolaska kod nas, svaki naš klijent dobija detaljne informacije  o načinu funkcionisanja i procedurama koje treba da prođe kako bi se što efikasnije odradio trening.

Share

One Response

  1. sjajan trening
    pokrenuo mi citam limfni sistem
    redovno treniram 2 puta nedeljno i izgubila sam 6 kg
    koza mi izgleda fenomenalno
    i presrecna sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts