Search
Close this search box.

Balkan Art Fashion – vizija umetnosti i mode na sasvim drugaćiji naćin

BAFE je 18. put pred publikom!

Balkan Art Fashion Event je modno – umetnička manifestacija, nastala sa idejom da promoviše i pruži šansu talentovanim pojedincima da na jedan sebi svojstven način prikažu široj publici svoju kreativno – umetničku viziju.

 

BAFE je višednevna manifestacija na kojoj se na dnevnom nivou održava najmanje 10 modnih revija koje prikazuju, kolekcije dizajnera i tematske revije. BAFE se održava već 10 godina za redom u prolećnom i zimskom izdanju.

Događaji u organizaciji ove umetničke manifestacije su povod za okupljanje umetnika iz više branši, koji dobijaju priliku da rade u struci i da stečena znanja primene u praksi. BAFE je otvoren za sve inovatore koji žele da se uključe u organizaciju ovog, na našim prostorima, jedinstvenog događaja.

Najveće i najzahtevnije izdanje do sada okuplja  na jednom mestu preko 50 modnih kreativaca koji će svojom zrelošću, uz temu društvene odgovornosti, predstaviti svoje stvaralaštvo.

Sa ponosom napominjemo da će ovo izdanje imati aktivističku notu, te ćemo zajedno sa udruženjem “Heroine”, kroz umetnost prikazati borbu protiv nasilja nad ženama. Uz pomoć javnih lićnosti skrenućemo pažnju svim ženama, žrtvama nasilja da NISU SAME.

Uz ovako važan povod, ostaje nam samo da Vas pozovemo da nam se pridružite,
četvrtak, 6. jun 2024. godine od 18:30,  Žorža Klemansoa 37, kultni Hangar – Stage 3.

Foto: Žaklina Medenica

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts