Search
Close this search box.

Avonovi super junaci za tvoje super prijateljstvom sa suncem

Iz kompanije Avon pravo na tvoja vrata stiže Fantastična četvorka – tim super prijatelja sunca! Za bezbednu i opuštenu uživanciju na suncu, predstavljamo ti kolekciju najprodavanijih Avon proizvoda koji će tvoju kožu pomiriti sa zracima sunca i pretvoriti vas u prave super prijatelje.

A kako vrelo leto topi cene, pripremi se za sjajne Avon ponude:

• Startuj sa Avon Care Sun+ 3u1 losionom za sunčanje za lice i telo sa SPF30, koji kompletno štiti kožu od štetnih UVA/UVB zraka ali, uz to i aktivno pomaže u održavanju optimalnog nivoa hidratacije, dok je istovremeno osvežava i čuva, i to sve za svega 1169 din! Da li već čuješ talase?

• Aha, nestrpljiva si? Okej, i za to Avon ima rešenje! Avon Care Sun+ Ulje za ubrzano tamnjenje SPF15 samo jedan dan na suncu pretvara u čitav mesec sunčanja na nekim dalekim i egzotičnim obalama! Osim što ubrzava prirodni proces tamnjenja uz SPF15, sadrži i hidratantnu i brzoupijajuću formulu koja nije lepljiva i vodootporna je za bezbrižno uživanje u talasima ili u koktelu na bazenu! Snižena cena ulja ovog leta je 1189 din.

• Avon Care Sun+ Krema za lice za sunčanje sa SPF 50, služi da obrazi gore od letnje simpatije, a ne od sunca.  Lagana, vodootporna formula sa vitaminom E i visokim zaštitnim faktorom, koja hidrira, odmah se apsorbuje, ima visoku vodootpornost i mat efekat. Cena ove kreme je 689 din.

• A da bi super prijateljstvo sa suncem trajalo što duže, iz Avon laboratorije stiže i specijalni Avon Care Sun+ Sprej za rashlađivanje nakon sunčanja, sa vitaminom C koji trenutno hladi, osvežava i hidrira kožu uz fantastičan miris leta. Njegova formula obogaćena je ekstraktom aloe vere, brzo se upija i ne ostavlja tragove, a ovog leta cena mu je 479 din.

Zato se opusti, Avon super junaci tvog uživanja na suncu spremni su da te štite tokom celog leta! Svaki od ovih super junaka za tvoje sunčanje možeš pronaći u julskoj brošuri a ukoliko naručiš online, preko https://www.avon.rs/ oni sleću na tvoj kućni prag!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts