Search
Close this search box.

Avon Ultra Colour kolekcija je tvoje novo igralište na kojem je jedino pravilo – da nema pravila!

Avon ULTRA COLOUR make-up kolekcija najviše liči na san koji si sanjala kao devojčica – puna kuća šminke, svih mogućih boja, a ti sa neiscrpnom inspiracijom, kombinuješ i uživaš u šminkanju svih svojih raspoloženja i uloga koje iz zabave dodeljuješ sama sebi!

Stojiš ispred ogledala sa Avon Ultra COLOUR paletama boja i tvoje lice postaje slikarsko platno a svet oko tebe tvoja velika samostalna izložba. Udahni duboko, zagledaj se u sebe i sva ta raspoloženja i boje ponesi ponosno i razdragano. Jedino pravilo je da nema pravila!

Oči oslikaj najnovijim ULTRA senkama čije su suptilne tople nijanse EARTH palete tu za tebe ako danas biraš nenametljiv a upečatljiv look, a LILACS ULTRA kreativna mat, biserna, svetlucava i metalik paleta ako želiš da budeš biće koje je misterija „običnim smrtnicima“. Za dane kada si pravi pustolov, ULTRA glamurozna ROSES paleta pruža ti priliku da poneseš pravu avanturu na očima.

ULTRA COLOUR make-up kolekciju kompanije Avon upotpunjuju fantastični Ultra Matte, Shimmer i Creamy ruževi, ULTRA sjajni Lip Gloss sa jojoba uljem i vitaminom E, kao i 3-D reflektujućim pigmentima ili Matte Lip Paint sa hranljivim uljima, šea puterom i vitaminom E i satenskom mat završnicom. Tu je i ULTRA Volume maskara u dve nijanse – Blackest Black i Brown Black, bez grudvica i razmazivanja, u vodootpornoj i regularnoj varijanti, kao i ULTRA Colour lak za nokte koji se suši za 60 sekundi! Sa čak 25 bogatih nijansi za suptilni, glamurozni ili kreativni look kao što su Naughty Brownie, Dashing Red, In Mauve With U ili Baby Mandarine.

I zato pokaži svoju kreativnost i odaberi svoj stil šminke za svaku priliku. Drugim rečima, izrazi se! Ne plaši se da zakoračiš u svet svoje mašte i pružiš svojoj kreativnosti nezaboravno iskustvo ispred ogledala. Zapamti, svetu su uvek potrebne ULTRA boje! Naruči proizvode u junskoj Avon brošuri ili ih potraži online, na sajtu www.avon.rs. Ako poručiš online stižu pravo na tvoju adresu.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts