“Attraction Awaken” novi parfem budi strasti i oduzima dah

Attraction Awaken” novi parfem budi strasti i oduzima dah

Budite otvoreni, razgovarajte, ljubite se, budite realistični, a mistični, ne zaboravite romantiku i isprobajte nešto novo – zlatna su pravila uspešne veze dvoje ljudi. Ima ih puno ali istina je da je to uzbudljivo ali dugo putovanje i da je potrebno uložiti i energiju i vreme kako bi se u vezi ostvarila i zadržala strast i povezanost.

Novi mirisni duo „Attraction Awaken” parfem za nju i njega razvijen od strane majstora parfimera i fino podešenog uz pomoć AI biće vam kompas na ovom najlepšem putovanju kroz vaše najdublje želje. Jer strast nije samo dopunski aspekt života, to je element koji može da transformiše vaše postojanje, čineći svaki trenutak zaista vrednim življenja.

Srce i duša ovog eliksira leži u neodoljivom Passion Potion Accordu. Zajedno sa kožnim notama, mirisom ambera i drveta natopljenog u rumu stvara kompoziciju koja je toliko izvanredna da prevazilazi granice konvencionalnog mirisa. Parfem za njega ima dašak muskatnog oraščića i kapljicu likera od narandže a za nju sočnu crnu ribizlu i crnu tuberozu. Kada ih nanesete, ne nosite samo miris, stavljate eliksir koji pokreće vaše najdublje želje i budi strasti za koje niste ni znali da postoje.

Novi “Attraction Awaken” parfem dostupan je u Avon brošuri od 1. novembra po ceni od 2490 dinara za svaki do njih, kao i na sajtu https://www.avon.rs/.  Možeš ga poručiti onlajn, a stiže direktno na tvoju adresu!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u